Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uraz Kaygılaroğlu’ndan ‘Muhteşem Baba’ yanıtı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, bir markanın duzenlediği basın davetine katıldı. Kaygılaroğlu burada iş ve ozel hayatına dair sorulara buyuk bir ictenlikle yanıt verdi. Sefirin Kızı dizisinde rol alan Kaygılaroğlu, 1 Haziran itibariyle sete başladıklarını ellerinde bir miktar stok bolum olduğunu ve Eylul itibari ile tekrar cekimlere başlayacaklarını soylerken, muhabirlerin karakterin cok sevildiğini ve sosyal medyadan gelen tepkileri hatırlatması uzerine yakışıklı oyuncu “Gayet guzel, işimizin karşılığını alıyoruz. Bunu goruyor olmak cok guzel, umarım gecen seneki ilgiden daha iyi olur bu sene” şeklinde cevaplandırdı.
“KARANTİNA DONEMİ COK DA KOTU GECMEDİ”
Yaşanan pandemi surecinde neler yaptığının sorulması uzerine “Herkes gibi ben de evimde oturdum. Guzel bir histi aslına bakarsanız. Cok da kotu gecmedi. Tabi ki hastalık, olumler bunları bir kenara bırakabilirsek, hani evde olma hissi. Dinlenme, durma tabi herkesin aynı durumda olduğu, dunyadaki herkesin birbiri ile empati kurduğu entresan, ozel bir durumdu. Herkes icinden alacağını almıştır diye duşunuyorum” dedi.
uraz-kaygilaroglu-ndan-muhtesem-baba-yaniti-5f47670c2b002.jpg
“HER BABA GİBİ EVLADIMI COK SEVİYORUM”
Yaz tatilinde ise ailesinin yanına gittiğini, kızı ve ailesi ile birlikte bayramı gecirdiğini dile getiren yakışıklı oyuncu “maaile birlikteydik, kıyaktı yani guzeldi” şeklinde konuştu.
Muhabirlerin kızınız ile ilişkiniz cok seviliyor, yorumlarda hep “Uraz Kaygılaroğlu sen muhteşem bir babasın” diye bahsediliyor, siz bu konuda ne duşunuyorsunuz? Sorusuna ise gulumseyerek ” Neye gore abi, kim muhteşem baba değil ki, tabi bu işin latifesi. Sağolsunlar ben de her baba gibi evladımı cok seviyorum, aramızda da guzel bir ilişki var. Instagram, hayatımdan anları paylaştığım bir yer olduğu icin onu da orada gorunce mutlu oluyor, seviyor insanlar herhalde ilişkimizi ne diyeyim, eyvallah” yanıtını verdi.
Son guncelleme: 09:22 - 27.08.2020