Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Unluler, koronavirusten en cok etkilenen New York icin bir saatte 115 milyon dolar to

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
ABD'nin New York eyaletinde Robin Hood isimli yardım organizasyonunun onderliğinde duzenlenen ve telefon bağlantıları uzerinden, New York'ta yaşayan Jennifer Lopez, Robert De Niro, Sting, Mariah Carey ve Bon Jovi gibi sanatcıların da konuşmaları veya şarkılarıyla destek verdiği yardım programı yoğun ilgi gordu.
Unlu şarkıcı Jennifer Lopez bağış gecesi icin Twitter'dan yaptığı paylaşımda yardım organizasyonuna "Bu geceye beni de aldığınız icin teşekkur ederim"dedi ve "New York'a ve dunyanın geri kalanına ... bunun ustesinden geleceğiz" ifadesini kullandı.
[h=3]"AYAĞA KALK NEW YORK" SLOGANIYLA CAĞRI YAPILDI[/h]''Ayağa Kalk New York'' sloganıyla tum New Yorkluların destek vermeye cağrıldığı programda, film projeleri dışında New York'tan ayrılmayan ve Manhattan adasında bir restoranı da bulunan Hollywood oyuncusu Robert De Niro, ''Son 20 yılda hem 11 Eylul'u hem Sandy Kasırgası'nı yaşadık. Şehrimiz saldırı altında ama biz hep buradayız'' dedi.
iHeartMedia tarafından yayımlanan programda Amerikan futbol liginin New York temsilcisi New York Giants takımının oyuncuları da bağışcılar arasından belirlenecek bir yardımseverle evinin bahcesinde futbol oynama sozu verdi.
Programda, New York Valisi Andrew Cuomo ve Belediye Başkanı Bill De Blasio da canlı bağlantı konukları arasında yer aldı.
[h=3]SUNUCU TOPLANAN PARA MİKTARINI ACIKLARKEN GOZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI[/h]Sunucu ve komedi oyuncusu Tina Fey, program sonunda toplanan paranın miktarını acıklarken gozyaşlarına hakim olamadı ve bir saat gibi kısa bir surede bu kadar buyuk bir yardımın toplanmasına cok şaşırdığını ve mutlu olduğunu soyledi.
"Bugun kahvaltı ettiyseniz, ac uyanan 2 milyon komşunuzdan daha iyisinizdir" sozleriyle salgın dolayısıyla New York'ta gıda sıkıntısı ceken dar gelirlilere dikkati ceken Fey, toplanan bağışların, gıda başta olmak uzere, nakit yardımı, rehabilitasyon, hukuk ve eğitim gibi alanlarda kullanılacağını duyurdu.
unluler-koronavirusten-en-cok-etkilenen-new-york-icin-bir-saatte-115-milyon-dolar-topladi-5ebb14af95e31.jpg