Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Unlu şarkıcı Keremcem ve sevgilisi Gazal, AVM'de objektiflere yansıdı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Oyuncu ve şarkıcı Keremcem, İran asıllı sevgilisi Gazal ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'a yonelik hakaret icerikli paylaşımlarla ilgili soruşturmada 4 kişi serbest bırakıldı

Yaz ortasında sıcaklar kavururken Suphan beyaza burundu

Son Dakika: ABD'den tartışma yaratacak Ayasofya cıkışı: Muze olarak kalsın

Baş başa alışverişe cıkan Keremcem-Gazal ciftinin, AVM'de kaldıkları sure boyunca, maske ve eldiven kullanmaları dikkatlerden kacmadı.
[h=3]BAŞ BAŞA ROMANTİK DAKİKALAR[/h]Mağazaları dolaştıktan sonra meydan katında bulunan bir restoranda başbaşa keyifli bir akşam yemeği yiyen sevgililer, daha sonra AVM'den ayrıldı.
[h=3]"EVLİLİK MERAKLISI BİRİ DEĞİL"[/h]Ote yandan Keremcem, gectiğimiz gunlerde sosyal medya uzerinden konuk olduğu bir canlı yayında ilişkisine dair samimi acıklamalarda bulunmuştu. Keremcem, "Gazal, hayatı benim icin yeniden anlamlandıran birisi. Şu an cok guzel gidiyor her şey. 1.5 yıldır birlikteyiz. Evlenme meraklısı biri de değil. Hayat planlar yaparken başına gelenlerdir. Goreceğiz" ifadelerini kullanmıştı.
[h=3]"UNLU OLDUĞUNU BİLMİYORDUM"[/h]Unlu şarkıcının İran asıllı sevgilisi ise canlı yayında, "Keremcem'i tanımıyordum. Tanıştıktan sonra şarkıcı ve unlu olduğunu oğrendim" demişti.