Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, hayranıyla evlenmeye karar verdi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ve cıkışlarla gundemden duşmeyen Ebru Polat, maddi durumun hicbir oneminin olmadığını belirterek "Hayranımla evleniyorum yakında sizinle tanıştıracağım" dedi.

"DOÐRU OLANIN EVLİLİK OLDUÐUNA KARAR VERDİM"

Her anını takipcileriyle paylaşan Ebru Polat, bugun saclarını boyatmak icin gittiği kuaforde evlilik mujdesini verdi. Video cekerek ozel hayatı hakkında konuşan şarkıcı, "Her gune 1 sevgili koyacağım diye şaka yapmıştım şimdi karantinada cıktık evlenmeye karar verdim. Benim evlilik fobim vardı. Gececek inşallah. Hak yoluna donduk hepimiz aklımız başımıza geldi. Doğru olanın evlilik olduğununa karar verdim. Ben hayranımla evleneceğim demiştim. Eşimi size yakında gostereceğim. Evet evleneceğim az kaldı" dedi.
"BENİM İCİN PARA PUL ONEMLİ DEÐİL"

Bir hayranının "Yakışıklılığı, parası, misyonu falan cok onemli değil. Onemli olan sana layık mı?" mesajına cevap veren Polat, "Benim icin para pul vs. onemli değil. Onemli olan beni seven, sayan, değer veren durust bir insan olması" ifadelerini kullandı.
unlu-sarkici-ebru-polat-hayraniyla-evlenmeye-karar-verdi-5ee78492c2ec1.jpg

unlu-sarkici-ebru-polat-hayraniyla-evlenmeye-karar-verdi-5ee784930c8a5.jpg