Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Unlu rapci Post Malone, bircok kez UFO gorduğunu iddia etti

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
ABD'li rapci Post Malone, ilginc bir iddiada bulundu. Gencliğinde ve son yıllarda bircok kez UFO gorduğunu iddia eden Malone, uzaylılarla yakın temasa maruz kaldığını da soyledi. Post Malone, katıldığı bir podcast yayınında UFO’larla yaşadığı ilginc hikayelerini paylaştı. 25 yaşındaki Malone, Joe Rogan Experience adlı podcast yayınında hayatı boyunca uzaylılarla bircok kez yakın temasa maruz kaldığını iddia etti.
Unlu rapci, “Muhtemelen 16 yaşındaydım. Kuzenimle pencereden dıları bakıyordum, oorada oylece duran bir ışık belirdi ve sonra gitti. Bunu acıklayamazsınız” dedi. Malone, yakın zamanda Utah ve California’da da bu tur temaslara şahit olduğunu one surdu.
unlu-rapci-post-malone-bircok-kez-ufo-gordugunu-iddia-etti-5f24fca2d65ec.jpg
DepoPhotos

Gozlerinin onunde şekil değiştiren goruntuyu de tarif eden Malone, “Size kac kere gorduğumu sayamam cunku Tarzana’da yaşıyordum. Bir balkon vardı ve biraz klişe gibi gelebilir ama klasik bir guc alanı gibi gorunuyordu. Daire şeklinde bir kubbe gibiydi” dedi.
Post Malone, en cok White Iversion, Congratulations ve Circles adlı şarkılarla tanınıyor.
Son guncelleme: 16:29 - 31.07.2020