Magazin Editor
Magazin Habercisi
Rus model Maria Liman, corona virusu nedeniyle evde kalınca ilginc bir paylaşımda bulundu. Liman, sosyal izolasyonunda kendisine 3 ay eşlik edecek birini aradığını soyledi. Dunya Kupası’ndan sonra Londra’ya taşınan Liman, tum dunyayı etkisi altına alan corona virusu salgını nedeniyle evinden dışarı cıkmazken, karantinada kendisine eşlik edecek bir ev partneri aradığını soyledi.
“CESUR VE YAKIŞIKLI OLMASI TERCİHİM”
Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Corona virusu bulaşmamış, sevimli bir ev partneri arıyorum. Onumuzdeki 3 ay birlikte izole olmak ve eğlenmek icin. Cesur ve yakışıklı bir adam olması tercihim” ifadelerini kullanan Maria Liman, bir anda dikkatleri uzerine cekti.
UYUYAN GUZEL GONDERMESİ
Paylaşımlarına devam eden guzel model, “Uyuyan guzel, prensini bekliyor. Virusu yenip beni kurtaracak bu cesur, yakışıklı adam nerede? Lutfen virusun yok olması icin calışmaları hızlandırın. Bir ay once stoklamak icin aldığım tum malzemeler birkac gun icinde bitecek” şeklinde konuştu.
Son guncelleme: 11:16 - 28.03.2020
“CESUR VE YAKIŞIKLI OLMASI TERCİHİM”
Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Corona virusu bulaşmamış, sevimli bir ev partneri arıyorum. Onumuzdeki 3 ay birlikte izole olmak ve eğlenmek icin. Cesur ve yakışıklı bir adam olması tercihim” ifadelerini kullanan Maria Liman, bir anda dikkatleri uzerine cekti.
Paylaşımlarına devam eden guzel model, “Uyuyan guzel, prensini bekliyor. Virusu yenip beni kurtaracak bu cesur, yakışıklı adam nerede? Lutfen virusun yok olması icin calışmaları hızlandırın. Bir ay once stoklamak icin aldığım tum malzemeler birkac gun icinde bitecek” şeklinde konuştu.
Son guncelleme: 11:16 - 28.03.2020