Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Unlu model Ashley Graham’dan itiraf

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Buyuk beden model Ashley Graham, ilk kez kapak kızı olduğu donemi anlatırken bir itirafta bulundu: "Bir başka model benim kapak olmama sevinmemişti. Benim cok buyuk olduğumu ve benim gibi kadınların kapak olmaması gerektiğini soyledi." Naomi Campeel’ın “No Filter With Naomi” (Naomi ile Filtresiz) adlı YouTube programına konuk olan model Ashley Graham, ilk modellik yıllarından ve eleştirilen Sports Illustrated kapağından soz etti. Graham modellik tarihine gectiği cekimi, “Acemiydim ama muhteşem bir fotoğraf cekimi oldu, cok guzel fotoğraflar cekildi ve kapak oldum” diyerek anlattı.
Başka bir modelin kendisi kapak olduğu icin mutsuz olduğunu soyleyen yeni anne Graham, “Benim cok buyuk olduğumu ve benim gibi kadınların kapak olmaması gerektiğini soyledi” belirtmişti.
unlu-model-ashley-graham-dan-itiraf-5e99c51bab208.jpg

Campbell, bu acıklama uzerine “Seni şimdi de korurum cunku o kişinin bunları demeye hakkı yoktu. Şimdi senin zamanın” diyerek unlu modeli savundu.
Unlu model 2010 yılında film yonetmeni Justin Ervin ile evlendi. Graham gectiğimiz ocak ayında anne oldu.
unlu-model-ashley-graham-dan-itiraf-5e99c51c00f36.jpg

İLGİLİ HABERAshley Graham 8 Mart'ı anlamlı bir fotoğrafla kutladı