Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ünlu isimlerden Anneler Günü paylaşımları

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Ünlü isimler Anneler Günü'nu en anlamlı fotoğraf ve mesajlarla sosyal medya hesaplarından kutladı. İşte ünlülerin Anneler Günü paylaşımları...

Corona virusu nedeniyle bu yıl Anneler Günü buruk geçiyor. Herkes gibi anneleriyle kucaklaşamayan unlu isimler de sosyal medya paylaşımlarıyla annelerine olan ozlemlerini dile getirdi.
VOLKAN KONAK
Bize nefes olan anneler,gununuz kutlu olsun…
unlu-isimlerden-anneler-gunu-paylasimlari-5eb81a4ff1a19.png

AJDA PEKKAN
41 mum yanarmış canınızdan bir can gittiğinde… Her gün biri sönermiş mumların. Kırk gün sonunda hafifler gibi olurmuş insanın içinin acısı.
Annem, sevgili yarim 21 yıl once yakıp gitti o mumları. O tek mum var ya icimde bir yangın hala. Ne hakkını odeyebilirim ne de karşılıksız sevgini… Benim melek annem nurlar icinde uyu seni cok seviyorum. Annelerimizin Anneler Gunu kutlu olsun.
unlu-isimlerden-anneler-gunu-paylasimlari-5eb81a5096862.png
GONCA VUSLATERİ
Annem… Ne olduysa olmuştur anne ile kızı arasında. Her anne bir zaman cocuktu.Seni cocukluğundan opuyorum sevgili Zûleyha’m. Annem… Suya bırakılan kırmızı kalpsin sen. Kıyısız.. .Tum dalgalarına teşekkur ederim.
GANİ MUJDE
Bir kadına aldığım ilk hediyeydi. Anneler Gunu'ydu. Berber cıraklığımdan kazandığım para ancak bir kolonyaya yetmişti. Cok sevinmişti ya da sevinir gibi yapmıştı. Babamdan hediye almaya cok alışkın olmayan Balkan gocmeni annem. Zaten Turkiye’ye gelir gelmez beni doğurmuştu ve ‘bana en buyuk hediye sensin' derdi. Oysa o bana en buyuk hediyeymiş. O kolonya kokusu hala burnumda. Anneniz yanınızdaysa sımsıkı sarılın, bırakmayın onu. Kanatları var, ucup gidiyorlar bir zaman…
unlu-isimlerden-anneler-gunu-paylasimlari-5eb81a5111853.png
PINAR ALTUÐ ATACAN
Anneler Gunu'nde hep bir yanım buruk, annemi ozluyorum cunku ama dunyanın en guzel kelimesiyle hitap edilme sebebim kucağıma geldiği gunden beri de anlamı cok başka.
unlu-isimlerden-anneler-gunu-paylasimlari-5eb81a51c93db.png

KEREM ALIŞIK
Kerem Alışık, 6 yıl once kaybettiği annesi Colpan İlhan icin duygusal bir şiir kaleme aldı. İşte o satırlar:
Canım anneciğim; yine sensiz bir Anneler Gunu. Kanlıca'dayım, evin rıhtımında. Sen yoksun. Anne kokan cicekler var etrafımda. Bir gorsen, nasıl da kendini colpan yıldızı zanneden kuşlar ucuşuyor havada. Sen gidince gokyuzunu bana kapattılar anne, colpan yıldızına ulaşamıyorum. Ellerini ozledim anne, senin o ellerin gibisi yoktur, oğlunun yureğine yureğine dokunur. Ben hicbir yere gidemedim, elinin değdiği yerlerde kaldım anne.
DEMET AKALIN
Anacığım ozledim… ‘Uf anne’ dediğim her gun icin ozur dilerim. Pazartesi Allah izin verirse yanındayım gulum başımızın tacı.

İLGİLİ HABER En guzel Anneler Gunu mesajları ve şiirleri... Anneler gununu kutlamayı unutmayın!