Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Umit Erdim’den pilotluk acıklaması

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Sunucu ve oyuncu Umit Erdim onceki gun eşi ile birlikte bir AVM cıkışı Sarıyer'de objektiflere yansıdı. Kaptan pilotluk eğitimi goren Erdim, bir aksilik cıkmazsa seneye mezun olacağını belirtti. Araba, hız ve adrenalin tutkusu ile bilinen aynı zamanda da ralli yarışcısı olan Umit Erdim eşi ile cıktığı alışveriş turunda goruntulendi. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayan cift objektiflere poz verdikten sonra basın mensuplarıyla ile ayakustu sohbet etmeyi de ihmal etmedi.
“2021’DE MEZUN OLABİLİRİM”

Maskelerini nizami bir şekilde takarak, hijyene ve mesafeye de dikkat ederek alışveriş yapmaya geldiklerini soyleyen Erdim, ucuş okulunun durumunun sorulması uzerine “Ucuş okulu ve eğitimler guzel gidiyor. Corona virusunden dolayı bir aksilik yaşanmaz ise ve ben de calışkan bir oğrenci olursam belki 2021 yılı sonlarına doğru mezun olabilirim” ifadeleri kullandı. Kısa suren sohbetin ardından alışveriş turlarına devam eden cift daha sonra ozel aracları ile alışveriş merkezinden ayrıldılar.
umit-erdim-den-pilotluk-aciklamasi-5f48e4593e3f4.jpg

Son guncelleme: 10:44 - 28.08.2020