Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Umit Erdim zayıfladı ama işsiz kaldı!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Fazla kilolarıyla dikkat ceken oyuncu Umit Erdim, bir sure once gecirdiği mide ameliyatı sonrasında hızlı bir şekilde kilo kaybetmiş ve yeni goruntusuyle dikkat cekmişti. Erdim zayıfladığı icin iş bulamadığını acıkladı. 5 yılda 60 kilo vererek bambaşka bir gorunume kavuşan oyuncu Umit Erdim, onceki gun takipcilerinin sorularını yanıtladı. Uzun suredir bir projede yer almayan Erdim, bunun en buyuk sebeplerinden birinin zayıflaması olduğunu soyledi.
Erdim, internet kullanıcılarının “Eski haline don boyle iş bulamazsın” yorumuna “Katılıyorum, zaten bulamadım. Ama bu yuzden de eski halime donmeye niyetim yok, uzgunum” şeklinde yanıt verdi.
140 kilo olan ve daha sonra zayıflayarak bambaşka bir goruntuye ulaşan Umit Erdim kendisine son haliyle ilgili gelen mesajlara da zaman zaman tepki gosteriyor.
Unlu oyuncu bir sure once muhabirlerin “Mide ameliyatı olmaya nasıl karar verdiniz?” sorusuna sinirlenerek, “Ne sacma soru! Ayı gibiydim, o yuzden oldum. Sen de uc haneli sayılara gec, seni de gorurum” sozleriyle tepki gostermişti.