Magazin Editor
Magazin Habercisi
Ukraynalı model Daria Kyryliuk'un, İzmir'de saldırıya uğradığı iddiasıyla başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Unlu model plaj calışanlarının ozrunu kabul etti. Bunun uzerine savcılık dosyayı kapattı. Darp olayı, gecen 31 Temmuz gecesi yaşandı. Ukraynalı model Daria Kyryliuk, sevgilisi Baran Guneş ve arkadaşı Mansoor Saeed Saif Jabr Alsuwaidi ile Ceşme’deki bir eğlence mekanına gitti. İddiaya gore, guvenlik gorevlileriyle yaşanan tartışma sırasında Kyryliuk ile beraberindekiler Dadaş A., Ferit Y. ve Ozkan Z. ile guvenlik muduru Kadir K., tarafından darbedildi.
Olayın ardından sosyal medya hesabından yuzunun kanlı fotoğrafını paylaşan Kyryliuk, Baran Guneş ile Ceşme İlce Emniyet Mudurluğu’ne giderek, şikayetci oldu.
“BANA VURDULAR”
Kyryliuk yaptığı acıklamada da “Arkadaşlarımızla eğlenmek icin Momo Beach Club’a gittik. Yabancı uyruklu arkadaşlarım da vardı. Guvenlik gorevlisiyle problem yaşadık. Erkek arkadaşlarımla kavga etmeye başladılar. Daha sonra iki kişi bana vurmaya başladı. Beni yere duşurduler. Sonrasını hatırlamıyorum. Eve gittikten sonra ağladım ve panik atak gecirdim” dedi.
3 CALIŞAN OZUR DİLEDİ
Savcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, sucun şikayete bağlı suc kapsamında olması nedeniyle dosya, Uzlaştırma Burosu’na gonderildi. Dadaş A., Ferit Y., Ozkan Z. ve Kadir K.’nın ozur dilemesi uzerine Ukraynalı model ve arkadaşları, şikayetten vazgecti. Dosya kapatıldı. (DHA)
İlginizi CekebilirUnlu modelin darbedildiği geceye dair en net goruntu
İlginizi CekebilirDaria'nın darbedildiği mekanın sahibi Şeyma'nın eski sevgilisi cıktı
Son guncelleme: 12:37 - 12.12.2020
sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur