Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ukraynalı manken Daria Kyryliuk’a darp iddiasının ardından yeni goruntuler

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Ukraynalı top model Daria Kyryliuk’un, kendisini Ceşme’deki eğlence mekanı Momo’da guvenlik gorevlilerinin darp ettiğini iddia etmesi ve goruntulerini sosyal medyada paylaşmasının ardından soruşturma devam ediyor. Gundemde yer eden olayla ilgili yeni bir goruntude ortaya cıktı. Ukraynalı top model Daria Kyryliuk, sevgilisi Baran Guneş ile 31 Temmuz Cuma gecesi Ceşme’deki The Beach of Momo adlı plaja gitti. İki gun sonra Ukraynalı top model, yuzunun kanlar icinde olduğu bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı ve mekanda guvenlik gorevlisi tarafından darp edildiğini one surdu.
Daria Kyryliuk, daha sonra olay gecesi saat 00.05'te Alacatı Polis Merkezine giderek şikayetci olduğunu ifade etti. Bu iddianın ardından polis cok sayıda kişinin ifadelerini aldı. The Beach of Momo adlı mekanın yetkilileri ise iddiaları reddetti.
YENİ GORUNTULER ORTAYA CIKTI
Olay gecesi olduğu one surulen ve evin bahcesinden saat 22.30 sıralarında kaydedilen goruntulerde Ukraynalı top model Daria Kyryliuk'un, sevgilisi Baran Guneş ile konuşması yer alıyor. Kamera goruntulerinin sonuna doğru unlu model, sağ elini yuzune goturerek eline bakıyor. Tum bu anlar ise kameraya yansıyor.
GORGU TANIĞI KYRYLIUK VE ARKADAŞLARINI İŞARET ETTİ
Ote yandan olay sırasında orada olan bir gorgu tanığının verdiği ifadede, Kyryliuk ile arkadaşlarının olay cıkardığı iddiası yer aldı. İfadede, şunlar kaydedildi: “Beach clup´dan cıktığımda yaşlı bir kadın ve 25 yaşındaki oğlunu gordum. Oğlan ağlıyordu ve `Anneme neden vurdunuz?´ diye soyleniyordu. Ne olduğunu sorduğumda yaşlı kadın, `Oğlumu almaya gelmiştim bize laf attılar´ dedi. Ancak ben vurulduğunu gormedim. Ardından gelen guvenlik gorevlisi, olaya karışan şahısları uzaklaştırmak istedi. Olay cıkaran grubu, beach club icinde de taşkınlık yapmaları nedeniyle hatırladım. Guvenlik gorevlisine yardım etmek icin araya girdim.”
“BABAM ARAP ŞEYHİ”
Olayların arbedeye donuştuğunu belirten gorgu tanığının ifadesinde, “Herkesin ‘Baran Bey’ diye seslendiği kişi, ‘Babam Arap şeyhi, bu mekanı da sizi de bitiririm´ diye bağırıyordu. Bu şahıs ve yanındakiler, 3-4 guvenlik gorevlisine saldırdı. Yanlarında bulunan 2-3 kadın da şişe fırlattı. Şuphelileri, yanlarında bulunan şoforu veya guvenlik olduğunu tahmin ettiğim biri uzaklaştırdı. Olay yaşamamak icin oradan uzaklaştım. Ana yola cıktığımda basketbol sahası yanında birbirleriyle kavga etmeye devam ediyorlardı” dediği oğrenildi.
İDDİALAR ARAŞTIRILIYOR
Bolgedeki kameraları didik didik eden polis, tum iddiaları titizlikle araştırıyor. The Beach of Momo adlı mekan ise “sosyal mesafe kuralına uymama” ve “toplum sağlığına tehlike arz etmek” kurallarını ihlal ettiği gerekcesiyle 15 gun kapatma cezası verilmişti. (İHA)
ukraynali-manken-daria-kyryliuk-a-darp-iddiasinin-ardindan-yeni-goruntuler-5f2a9d1fc69d4.jpg

İLGİLİ HABERUkraynalı modele darp iddialarıyla gundeme gelen Ceşme'de flaş gelişme

Son guncelleme: 14:11 - 05.08.2020