Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Üçüncü buluştuğunda dedim ki, bu işliyor”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Uğur Karakullukçu, Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano’nun oyun anlayışı ve Rıdvan Yılmaz’ın hücumdaki rolüyle ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.Italiano’nun cesur bir teknik direktör olduğunu belirten Karakullukçu, siyah-beyazlı çalıştırıcının taktiksel hamlesine de vurgu yaptı. Karakullukçu, “Italiano, zaten cesur bekliyorum ama daha da cesur, agresif bekliyordum daha da agresif. Artı taktiksel olarak da ince işler yapacağını düşünüyordum ama gerçekten çok cesur bir iş” ifadelerini kullandı.Rıdvan Yılmaz’a verilen özel görevi de anlatan Karakullukçu, “Rıdvan'a, baba sen kanata da gitme, sen ceza sahasına git. Orayı karıştır, biz hepsini bulacağız” sözlerini aktardı.Rıdvan’ın aynı bölgede tekrar tekrar topla buluşmasının dikkatini çektiğini belirten Karakullukçu, “Abi 1 oldu, 2 oldu, 3 oldu. Üçüncü buluştuğunda dedim ki, ya bu işliyor. Artı taktiksel bir şey, artı Rıdvan'ı tanıdığım için bir noktada o işi çıkaracak” dedi.Duhuliye.com