Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

TXT’den SOOBIN, Lüks İtalyan Markası Dolce&Gabbana’nın Yeni Global Elçisi Oldu

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

prenses

Member
Katılım
10 Ağu 2019
Mesajlar
466
TXT grubundan SOOBIN, Dolce&Gabbana‘nın yeni yüzü seçildi!

txt-soobin-Dolce-Gabbana.jpg


8 Eylül’de İtalyan lüks moda evi Dolce&Gabbana, SOOBIN‘in küresel marka elçisi olarak seçildiğini resmen duyurdu.

Dolce&Gabbana kararı şu şekilde açıkladı:

“Yaratıcılık, bireysellik ve kendini ifade etme gibi ortak değerlerimiz temelinde SOOBIN ile bir bağ kurduk. Kendisi, markanın kimliğiyle örtüşen yeteneğe, bireyselliğe ve küresel çekiciliğe sahip.”

SOOBIN ise şunları söyledi:

“Dolce&Gabbana ile çalışmak büyük bir onur. Bireyselliği beslerken aynı zamanda eşsiz mirasına ve el işçiliğine derinden bağlı kalan bir markayla bu yeni yolculuğa başlamaktan heyecan duyuyorum. Gelecekte birlikte yaratacağımız her şeyi dört gözle bekliyorum.”

Yayınlanan fotoğrafta SOOBIN, Dolce&Gabbana‘nın 2026 Sonbahar/Kış erkek koleksiyonundan parçalar sergiliyor. SOOBIN ayrıca Haziran ayında Milano Moda Haftası’nda markanın 2027 İlkbahar/Yaz erkek koleksiyonu defilesine de katılmıştı.



Kaynak: Soompi

The post TXT’den SOOBIN, Lüks İtalyan Markası Dolce&Gabbana’nın Yeni Global Elçisi Oldu appeared first on KoreZin.