Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuvana Turkay’a Ciğdem Batur’dan mukemmellik ovgusu!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
tuvana-turkay-a-cigdem-batur-dan-mukemmellik-ovgusu-5f0723ae4f807.jpg
TelevizyonGazetesi.com / Detay – Unlu oyuncu Tuvana Turkay’ın yetenekleri saymakla bitmiyor. Hem oyunculuğu ile hem sesiyle hem de piyanodaki yeteneğiyle bilinen oyuncu, ayrıca kitap da yazıyor. Tuvana Turkay’ın bu yetenekleri hayranlarının buyuk takdirini kazanmakta.
Ciğdem Batur da arkadaşının yeteneklerine olan hayranlığını ifade etti. Tuvana Turkay, “Sen istersin ben koymaz mıyım?” diyerek Ciğdem Batur’u etiketledi. Turkay’ın piyanodaki başarısını takdir eden Ciğdem Batur, “Sen mukemmelsin ve iyi ki benim dostumsun. Cok seviyorum seni” yorumuyla dikkatleri cekti.
tuvana-turkay-a-cigdem-batur-dan-mukemmellik-ovgusu-5f0723ae812c0.jpg

Tuvana Turkay en son Yasak Elma dizisinde Leyla karakterine hayat vermişti. Unlu oyuncu karakterin kotu kadına evrilmesi ile tepkiler aldı. Oyuncu dizinin 3. sezonunda ekipten ayrıldı. Diziden ayrılması bircok dizi izleyicisini mutlu etmişti.
Tuvana Turkay’ın piyanodaki yeteneğine bir cok hayranı da şaşırdı. Oyuncu bu videosu ile sosyal medyada binlerce beğeni topladı.
tuvana-turkay-a-cigdem-batur-dan-mukemmellik-ovgusu-5f0723ae812c0.jpg