Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Turkiye’de ayaklarını kıran Katie Price: Hayat boyu engelliyim

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
turkiye-de-ayaklarini-kiran-katie-price-hayat-boyu-engelliyim.jpg

Dunyaca unlu İngiliz model Katie Price, gectiğimiz yaz aylarında geldiği Turkiye’de talihsiz bir kaza gecirmişti. Hem tatil yapan hem de dişlerini yaptıran Price, duşerek iki ayağını birden kırmıştı.
Zorlu bir ameliyatın ardından ulkesinde rehabilitasyon sureci geciren Price’tan kotu haber geldi. Halen fizyoterapi gorduğunu ve bir ameliyat daha gecirme ihtimali olduğunu soyleyen Price, artık hayat boyu bir engelli olduğunu soyledi.
turkiye-de-ayaklarini-kiran-katie-price-hayat-boyu-engelliyim-601e5e9f83de4.jpg
The Sun’a konuşan Price, “Bir daha asla eskisi gibi olamayacağım. Bunu kabullendim ama pozitifim. Bu kaza hayatımı değiştirdi. Cok fazla ağrı yaşıyorum. Ancak ağrı kesicileri almak istemiyorum cunku bağımlı olmaktan korkuyorum” dedi.
‘MERDİVEN CIKAMIYORUM’

Ayağına takılan metaller nedeniyle, bir bacağının diğerinden daha uzun olduğunu belirten Price, “Doktor raporları sonrası engelli kartı gonderildi. Marketlere gittiğimde en yakın yere park etmem gerekiyor. Herhangi bir şey taşıyamıyor ya da merdiven cıkamıyorum. Ağır eşyalar ayağımı daha cok acıtıyor” ifadelerini kullandı.
Price, doktorların kendisine gunde en fazla 20 dakika yurumesi gerektiğini soylediğini de sozlerine ekledi. Price, bir daha topuklu ayakkabı giymesine izin olmadığını da vurguladı.
İlginizi Cekebilir
turkiye-de-ayaklarini-kiran-katie-price-hayat-boyu-engelliyim-601e5e9fd10dd.jpg
Turkiye tatilinde ayaklarını kıran Katie Price'a kotu haber! İyileşmesi iki yılı bulabilir sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur