Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Turk basın tarihinde bir ilk! Cuneyt Ozdemir, Youtube kanalında kendisini konuk etti

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Koronavirus salgını nedeniyle uygulanan karantina surecinde Youtube kanalından yaptığı yayınlarla dikkatleri uzerine ceken gazeteci Cuneyt Ozdemir, bu sefer izleyenlere buyuk bir surpriz yaptı. Ozdemir, Youtube kanalında kendisini konuk etti.
[h=3]KENDİ SORDU KENDİ CEVAPLADI[/h]Turk basın tarihinde bir ilk olma ozelliğini taşıyan yayında Cuneyt Ozdemir, kendi sorduğu sorulara yine kendisi cevap verdi. Ozdemir kendi sorduğu soruları yine kendisi cevaplamasının ardından ortaya ilginc goruntuler cıktı.
[h=3]"FETOCU MUYUM?"[/h]Cuneyt Ozdemir, hakkında cıkan "Pensilvanya'ya gitti. Fetullah Gulen'in elini optuğu ve saat hediye edildiği" iddialarına ilişkin yaptığı acıklamada, "Bunlar bir kısmı CHP'li belediyelerin finanse ettiği, sahibinin kim olduğu pek bilinmeyen kanallarda calışan adamların iftiralarıdır. Ben Pensilvanya'ya gittim. Ben bununla ilgili Radikal'de ayrıntılı bir yazı yazdım. Gazeteci olduğum icin gittim. 'Gulen Cuneyt Ozdemir'e saat aldı' iddiası, sonradan cok pişman olan genc bir gazeteci arkadaşımın iftirasıdır" dedi.
[h=3]"SİZ KACTINIZ MI? ABD'YE NİYE GİTTİNİZ?"[/h]Ozdemir, yine bircok basın yayın organına yansıyan "Cuneyt Ozdemir ABD'ye kactı. Turkiye'ye donemiyor" iddialarına ilişkin ise şunları soyledi:
"Ben bir yere kacmadım. Eşimin işi nedeniyle 4,5 yıldır ABD'de yaşıyoruz. Daha once İngiltere'de yaşamıştım. Geldik Turkiye'ye yine ic siyaset konuşup duruyoruz. Bu siyasetin icinde olmak beni rahatsız ediyor ama burası da bizim vatanımız. Şimdi tamamen dondum"
turk-basin-tarihinde-bir-ilk-cuneyt-ozdemir-youtube-kanalinda-kendisini-konuk-etti-5ef0a3c9c9dbf.jpg