Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuğba Ozerk: Renkli yaşamıma uzun sure geri donmeyeceğim. Kalabalıktan...

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Yasaklar kalktı. Siz yeni normale uyum sağlayabildiniz mi?
Salgın başladığında İstanbul’daydım. İlk 20 gun İstanbul’daki evimde kendimi karantinaya aldım. Baktım ki olmuyor, Alacatı’daki evime geldim. Alacatı’da kalabalıktan uzak, dingin bir yaşamım oldu. Bu sakinlikten sonra kalabalığın icine gecişim cok kolay olmayacak. Eski renkli ve hareketli yaşamıma uzun bir sure geri donmeyeceğim. Pandemi sonrası kalabalıktan korkar oldum.
Yeni album ne zaman gelecek?
Tam studyo aşamasına gelmiştik ki bu virus ortaya cıktı. Onumuzdeki hafta İstanbul’a gidip yapımcımla goruşeceğim. Albumun cıkış tarihine karar vereceğiz. Karantina sırasında sakinleyip icime dondum, icimde affedemediklerimi affettim gitti... Boylece yeni şarkılar da yazdım. Elimde sozu ve muziği bana ait olan cok şarkı var. Beklediğimize değdi, harika şarkılar urettik. Dışarıdan aldığım şarkılar da var. Yapımcımla birlikte hangi şarkıları sececeğimize bakacağız.
‘Tuğba’dan Akustikler’ albumunuz cok beğenilmişti. Başka bir akustik albumu yapmayı duşunuyor musunuz?
Gercekten cok ilgi gordu, bu da beni mutlu etti. Bu album bitsin, arkasından ikinci bir akustik album gelecek.
11 yıl once seslendirdiğiniz ‘Makas’ şarkısına neden yeni klip cektiniz?
15 sene once cıkardığım ‘Doğum Gunun Kutlu Olsun’ isimli şarkıma da gecen yıl mutevazı bir klip cekmiştim. Bu fikir herkesin cok hoşuna gitti. Gecmiş yıllarda seslendirdiğim ama klip cekmediğim diğer sevilen eserlerime de yeni klipler cekeceğim.
Yiyecek alışverişinizi Alacatı pazarından yaptığınız biliniyor. Bu yaz, pazar alışverişi yapmaya cesaretiniz var mı?
Bu yaz gideceğimi hic zannetmiyorum. İhtiyacım olan şeyleri tanıdığım koylu esnaftan istiyorum. Onlar da beni kırmayıp evime kadar getiriyor. Organik beslenmeyi cok onemsiyorum ve bir ciftlik kurma hayalim var. Bu hayalimi mutlaka bir gun gercekleştireceğim. Uygun yer bulduğum an ciftlik kuracağım. Acelem yok, gec olsun guc olmasın.
Marka takıntınız var mı?
Modayla aram iyidir. Cok iyi modacılarla işbirliği yapıyoruz. Stil danışmanım Denizcan Kutlu ile zevklerimiz uyuyor. İnsanın kendi marka olunca marka takıntısı olmuyor. Hahaha. Şaka bir yana herhangi sıradan bir butikten de alışveriş yaparım, Paris’ten ya da Milano’dan da... Zaten ben giyince her şey marka oluyor. Sırf moda diye bir şeyi alıp asla giymem. Giyenleri goruyoruz. Şahken şahbaz oluyorlar.
tugba-ozerk-renkli-yasamima-uzun-sure-geri-donmeyecegim-kalabaliktan-5f147b91af80b.jpg

Hırslı mısınız yoksa hayatı akışına mı bırakırsınız?
Hırs ve azim bazen karıştırılabiliyor. Hırsın icinde kin, azmin icinde sabır vardır. Ben azimli ve calışkan biriyim. Hep boyle devam edeceğim inşallah.
Mesleğiniz icin bedel odediğiniz mi?
Şohret başlı başına cok zor bir yaşam şekli, ama mesleğimizin de cilvesi bu. Ben muzikle nefes aldım, muzikle yaşıyorum. O nedenle de sorun yok.
Sosyal medyada hakkınızda yapılan kotu yorumları kafanıza takar mısınız?
Sosyal medyada hayli aktifim. Olumsuz yorumların dikkat ceken insanlara yapıldığını goruyorum, o yuzden hic problem etmiyorum.
Aşık olunca nasıl biri oluyorsunuz?
Aşk her zaman iyi olmayabilir. Aşkta karşındakinin her halini kabullenmek diye bir gercek var. O zaman taşlar yerine oturuyor. Ben, ruhi buluşmanın kıymetine inanıyorum. Hicbir zaman kaşı şoyle olsun, gozu boyle olsun derdinde olmadım.