Tuba Ünsal, kızı Sare’nin Paris’teki bir sanat okuluna kabul edilmesinin ardından oğlu Civan Mert’i de yanına alarak Fransa’ya yerleşti. Ünsal, kızının okulunun ilk gününde yaşadığı duygusal anları sosyal medya hesabından paylaştı.
Oyuncu Tuba Ünsal, çocuklarının eğitimi için hayatında yeni bir dönem başlattı. Kızı Sare’nin Paris’teki Lycée Molière’e kabul edilmesinin ardından Ünsal, oğlu Civan Mert ile birlikte Fransa’ya taşındı.
Son bir ayın kendisi için oldukça yoğun geçtiğini belirten Ünsal, sosyal medya paylaşımında Sare’nin Paris’te tiyatro eğitimi alacağını duyurdu. Ünlü oyuncu, yaşadığı süreci “Bu yaşadığım bir ayı bir ben, bir gökyüzü, bir de gözyaşlarımın aktığı tüm şehirler biliyor” sözleriyle anlattı.
Kızını okulunun ilk gününde yalnız bırakmayan Ünsal, Sare’nin sınıfa girmesiyle duygusal anlar yaşadı. Kızının elini tutarak “Kaçalım anne, bırakma beni” dediğini aktaran oyuncu, sınıf kapısının kapanmasının ardından gözyaşlarını tutamadığını söyledi.
Oyuncu Tuba Ünsal, çocuklarının eğitimi için hayatında yeni bir dönem başlattı. Kızı Sare’nin Paris’teki Lycée Molière’e kabul edilmesinin ardından Ünsal, oğlu Civan Mert ile birlikte Fransa’ya taşındı.
Oyuncu ve eski manken Tuba Ünsal’ın hem sevgilisini hem de ülkeyi terk ettiği öğrenildi.
Ünsal’ın kızı Sare, Fransa’nın başkenti Paris’teki sanat okullarından birine kabul edildi. Bunun üzerine Ünsal, oğlu Civan Mert’i de yanına alarak Paris’e yerleşti.![]()
Ünsal, Ekim… pic.twitter.com/kxrcYZOkER![]()
— Magazin Burada (@Magazin_Buradaa) September 22, 2026
Son bir ayın kendisi için oldukça yoğun geçtiğini belirten Ünsal, sosyal medya paylaşımında Sare’nin Paris’te tiyatro eğitimi alacağını duyurdu. Ünlü oyuncu, yaşadığı süreci “Bu yaşadığım bir ayı bir ben, bir gökyüzü, bir de gözyaşlarımın aktığı tüm şehirler biliyor” sözleriyle anlattı.
Kızı Sare’nin eğitimi için Paris’e yerleşen Tuba Ünsal’dan duygusal paylaşım… pic.twitter.com/XKN81WoHPB
— Magazin Burada (@Magazin_Buradaa) September 22, 2026
Kızını okulunun ilk gününde yalnız bırakmayan Ünsal, Sare’nin sınıfa girmesiyle duygusal anlar yaşadı. Kızının elini tutarak “Kaçalım anne, bırakma beni” dediğini aktaran oyuncu, sınıf kapısının kapanmasının ardından gözyaşlarını tutamadığını söyledi.