Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuba Buyukustun’den sitem dolu Umut Evirgen acıklaması

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
İşletmeci sevgilisi Umut Evirgen ile gectiğimiz aylarda yollarını ayıran Tuba Buyukustun, ozel hayatıyla ilgili sitem dolu bir acıklama yaptı. Eski sevgilisi Umut Evirgen ile bir kac ay once ayrıldıklarını acıklayan Tuba Buyukustun, “Bırakın sanatcı olmayı insan olarak mahremiyetimize saygıyı hak etmiyor muyuz?” ifadelerini kullandı.
Haklarında cıkan bazı haberlere tepki gosteren Tuba Buyukustun, “Umut ile bir kac ay once ayrıldık. Benim hayatımdaki varlığı ve değeri buyuk. Mahremiyetimize saygı gosterilmesi gerektiğini duşunuyorum” dedi.
“OZEL HAYATIMLA İLGİLİ GOREVİM OLAN ACIKLAMAYI YAPAYIM”
Instagram hesabından acıklama paylaşan Tuba Buyukustun şu ifadeleri kullandı:
*Magazin basınında yine asılsız haberler torbasına bir haber daha eklenmiş, torba bayağı bir ağırlaştı. Bir birey ozel hayatıyla ilgili acıklama yapmayı sevmiyor diye futursuzca at koşturma anlayışını algılamakta maalesef zorlanıyorum.
* ‘Aldattılar, aldattı, aldatıldı! Yok onunla değil, bununla aldatmış. Aa aldatma yokmuş. Dayanamadılar, barıştılar’ ve daha neler neler. ‘Haber yok, kimi yazsak okunur’ diye belli kişiler uzerinden haber devamlılığı yaratılmaya calışılıyor sanırım.
*Bırakın sanatcı olmayı, insan olarak mahremiyetimize saygıyı hak etmiyor muyuz? Halka ‘mÂl olmak’ deyimi duzeltme (inceltme) işareti kaldırılınca yanlış anlaşılmaya sebep oldu galiba. Yeni algıda, halka ‘mal olmuş’ bir sanatcı olarak ozel hayatımla ilgili gorevim olan acıklamayı yapayım. Umut ile bir kac ay once ayrıldık.
*Benim hayatımdaki varlığı ve değeri buyuk. Mahremiyetimize saygı gosterilmesi gerektiğini duşunuyorum. Saygı duymayı bilmek zenginliktir. Anlamlar kaybolmasın diye inceltme işaretlerine ihtiyacımız var. Herkese sevgiler”
tuba-buyukustun-den-sitem-dolu-umut-evirgen-aciklamasi-5f227310e7f73.jpg