Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuba Buyukustun, Ekin Mert Daymaz ile aşk mı yaşıyor? Acıklama geldi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
tuba-buyukustun-ekin-mert-daymaz-ile-ask-mi-yasiyor-aciklama-geldi.jpeg

2017'de aşk yaşamaya başladığı işletmeci Umut Evirgen'den temmuzda ayrılan Tuba Buyukustun'un kendisi gibi oyuncu olan Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşadığı one suruldu. Buyukustun'den konuyla ilgili acıklama geldi. Uzun yıllar aşk yaşadığı işletmeci Umut Evirgen’le karantina surecinde yollarını ayıran Tuba Buyukustun’un kendisi gibi oyuncu olan Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşadığı one suruldu.
Tuba Buyukustun, konuyla ilgili Instagram hesabından şu acıklamayı yaptı:
“Biliyorum, bana aşkı yakıştırıyorsunuz. Adına, ‘ilişki’ diyorsunuz. Benim adıma mutlu oluyor ya da beni yeriyorsunuz… Ama ben, bu aralar kendimle bir ilişki yalıyorum. Kendimle bitmeyen bir randevudayım. Kendi gozlerimin icine bakıyorum. Kendi ellerimi tutuyorum. Once kendi ruhuma dokunmalı, aşkın kendisi olmalıyım.”
tuba-buyukustun-ekin-mert-daymaz-ile-ask-mi-yasiyor-aciklama-geldi-5fc232cdd6b38.jpeg
Bugune kadar Hande Ercel, Eliz Sakucoğlu, Melisa Dongel ve Simay Barlas’la aşk yaşayan 29 yaşındaki Ekin Mert Daymaz ise konuyla ilgili henuz bir acıklama yapmadı.
Son guncelleme: 15:15 - 27.11.2020

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur