Magazin Editor
Magazin Habercisi
2017'de aşk yaşamaya başladığı işletmeci Umut Evirgen'den temmuzda ayrılan oyuncu Tuba Buyukustun'un, onceki gun Instagram'da eski futbolcu Ali Guneş'le takipleşmesi aşk dedikodularını alevlendirdi. Buyukustun'den konuyla ilgili acıklama geldi. Oyuncu Tuba Buyukustun, Instagram’da eski futbolcu Ali Guneş’i takip etmeye başladı. Guneş de, oyuncunun kopeğiyle yaptığı paylaşımına “Yakışıklı korsan” diye yorum yaptı.
İkili arasında cıkan aşk iddialarına ise Tuba Buyukustun’den acıklama geldi:
* Hepimiz aşkı cok seviyoruz, biliyorum. İki insan birbirlerini sevsinler, aşık olsunlar, el ele cıkıp dolaşsınlar, onlara bakalım, icimiz mutlulukla dolsun. Bayılıyoruz.
* Ben de aşkı cok seviyorum. Ama aşk dediğimiz şey ya da bir ilişki, iki insan aynı yerde bulunduğunda oturup sohbet ettiğinde ya da birbirlerini sosyal medyadan takip ettiğinde olmuyor değil mi?
* Sosyal medya takibini aşka yormak cok romantik bir bakış acısının urunu.
Son guncelleme: 10:13 - 14.09.2020
İkili arasında cıkan aşk iddialarına ise Tuba Buyukustun’den acıklama geldi:
* Hepimiz aşkı cok seviyoruz, biliyorum. İki insan birbirlerini sevsinler, aşık olsunlar, el ele cıkıp dolaşsınlar, onlara bakalım, icimiz mutlulukla dolsun. Bayılıyoruz.
* Ben de aşkı cok seviyorum. Ama aşk dediğimiz şey ya da bir ilişki, iki insan aynı yerde bulunduğunda oturup sohbet ettiğinde ya da birbirlerini sosyal medyadan takip ettiğinde olmuyor değil mi?
* Sosyal medya takibini aşka yormak cok romantik bir bakış acısının urunu.
Son guncelleme: 10:13 - 14.09.2020