Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

"Trossard'dan Vlahovic'e asist bekliyorum!"

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş'ın avantajları ve Fenerbahçe'nin eksikleri üzerinden değerlendirmelerde bulunan Ali Ece, özellikle Fenerbahçe savunmasındaki Semedo-Škriniar arasındaki boşluğa dikkat çekti.Ali Ece, Beşiktaş'ın yeni transferi Leandro Trossard'ın bu bölgedeki etkinliğinin derbide belirleyici olabileceğini belirterek, Trossard ile Dušan Vlahović arasında bir gol bağlantısı beklediğini söyledi.Ece, şu ifadeleri kullandı:"Derbiyle ilgili Beşiktaş'ın artısı, Fenerbahçe'nin eksisi kutbundan gidiyorum. Fenerbahçe'nin Semedo-Škriniar arasında bir boşluk ortaya çıkıyor. Škriniar ilk toplara çıktığı zaman ya çok iyi basıyor ya da Trossard gibi hem çizgide iş yapabilen hem de içeri geldiğinde etkili olabilen oyunculara karşı zaman zaman Trossard'ın Škriniar'a üstünlük kurabileceğini düşünüyorum.Oradan oluşacak yarım alandan da derbide Trossard'dan Vlahović'e bir asist bekliyorum."Duhuliye.com