Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Trossard’dan olay soru! Özen, TFF’ye anlattı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptığı ziyaretin ardından görüşmenin içeriğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Özen, TFF yetkililerine Alanyaspor maçının ardından Leandro Trossard ile arasında geçen konuşmayı aktardığını söyledi.Özen, “Çok önemli bir şey olduğunu söyleyemem. Bir tane mevzuyu izah ettim kendilerine.” ifadelerini kullandı.Eyüpspor karşılaşması öncesinde futbolcularla yaptığı konuşmayı anlatan Özen, yabancı oyunculara Türkiye'ye ve Türk insanına saygı göstermeleri gerektiğini söylediğini belirtti:“Eyüpspor maçından bir gün önce oyuncularla kısa bir konuşma yaptım. Onlara, ‘Beşiktaş'ta sevgi ve saygı kazanmak istiyorsanız formanızı terletmeniz yeterli’ dedim.Yabancı oyuncularımıza da Türkiye'de sevgi ve saygı kazanmanın yolunun Türkiye'ye ve Türk insanına saygı göstermekten geçtiğini anlattım. Hakemlere, rakiplere ve tribünlere karşı saygılı olmaları gerektiğini söyledim.”Trossard’ın Özen’e sorduğu soruÖnder Özen, Alanyaspor maçının ardından Leandro Trossard’ın soyunma odasında kendisine dikkat çeken bir soru yönelttiğini belirtti.Özen, Trossard’ın sözlerini şöyle aktardı:“Alanyaspor maçının ardından Leandro Trossard, soyunma odasında bana, ‘Biz Türkiye'ye ve Türk insanına saygı göstereceğiz. Peki Türkiye'dekiler de bize saygı gösterecek mi?’ diye sordu. Bugün TFF'ye giderek bu konuşmayı yetkililere aktardım.”Duhuliye.comwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026