Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Trossard için imza töreni yapıldı!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş, Belçikalı yıldız futbolcu Leandro Trossard ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız futbolcu için Tüpraş Stadyumu'nda taraftarlar önünde imza töreni düzenledi.Serdal Adalı: "Trossard çok daha farklı sözleşmeler yapabilecekken bizim hedeflerimizi, vizyonumuzu ve bizim için dünyanın en büyük kulübü olan Beşiktaşımızı tercih etti.Leandro Trossard yalnızca bir futbolcu transferi değil. Hedeflediğimiz başarıların, ortaya koyduğumuz vizyonun önemli bir göstergesidir."Leandro Trossard: "Beni Beşiktaş'a getiren başkanımıza ve yönetime teşekkür ederim."Leandro Trossard: "Sevginizi dünyanın her yerinde hissettim! Beşiktaş'ı eski günlerine geri döndürmek işçin buraya geldim. Sizinle birlikte başarılara yürüyeceğiz" www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026