Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

“Trossard hâlâ prime döneminde”

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Spor yorumcusu Kaan Kural, Beşiktaş’ın yeni sezon performansı ve Leandro Trossard transferi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kural, son birkaç sezonda gerileme dönemi yaşayan siyah-beyazlıların bu sezona iddialı bir başlangıç yaptığını belirtti.Beşiktaş’ın Avrupa kupalarında elemeleri başarılı sonuçlarla geçtiğini hatırlatan Kural, Kauno Zalgiris karşısında alınan 3-0’lık galibiyetin ardından siyah-beyazlıların büyük bir avantaj yakaladığını söyledi.Kural, “Bu sezonun, şu ana kadar birkaç sezondur ne diyelim, hafif bir gerileme döneminde olan ve bu sezona çok iddialı, çok da iyi giren Beşiktaş... Elemeleri arka arkaya başarılı sonuçlarla geçtikten sonra Kauno Zalgiris'le oynayacak. Ben Zalgiris Kaunas'ı başka şekilde biliyorum. İlk maçta 3-0'ın avantajıyla çok büyük ihtimalle Avrupa Ligi vizesini almış gibi görüyoruz ama tabii ki bu karşılaşma da oynanacak.” ifadelerini kullandı.“Trossard hâlâ prime döneminde”Beşiktaş’ın kadrosuna kattığı Leandro Trossard’ı da değerlendiren Kaan Kural, Belçikalı oyuncunun kariyerinin önemli bir döneminde olduğunu belirtti.Kural, “Trossard çok iyi bir sezon geçirdi şampiyon olan Arsenal'de. Dünya Kupası'nı da iyi geçirdi. Yani çok genç bir oyuncu değil ama kesinlikle yaşlı bir oyuncu da değil. Hâlâ prime'ında olan bir oyuncu.” dedi.“Çok çok başarılı bir transfer”Trossard için ödenen bonservis ve oyuncunun kalitesi üzerinden değerlendirmede bulunan Kural, transferin Beşiktaş açısından oldukça başarılı olduğunu söyledi.Kural, “Ben açıkçası olağanüstü bir para verildiğini falan düşündüm. Öyle akıl almaz bir para da verilmemiş. Çok çok başarılı bir transfer.” ifadelerini kullandı.“Çerçeveyi bulan oyuncuyu çok zor bulursunuz”Trossard’ın özellikle bitiricilik konusundaki özelliğine dikkat çeken Kaan Kural, Beşiktaş taraftarlarının oyuncuyu kısa sürede yakından tanıyacağını belirtti.Kural, “Beşiktaşlılar zaten yeterince izledi ama ben en önemli özelliğini söyleyeyim: Bu kadar net çerçeveyi bulan oyuncuyu çok zor bulursunuz. Yani en üst düzey santrfor seviyesinde çerçeveyi buluyor, topla.” şeklinde konuştu.Duhuliye.comwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026