Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Trabzonlu hakeme operasyon yaptırılıyor!''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Trabzonlu Yasin Kol'un Fenerbahçe - Beşiktaş maçında verdiği skandal penaltının yankıları sürüyor.“Maalesef bir Trabzonlu hakeme operasyon yaptırılıyor!''Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç: "Tabii akşamki maçı hep beraber izledik. Çok detayına girmeyeyim, neler söyleyeceğimi az çok tahmin edersiniz; girmeyeyim ben. Ama tahmin ettiğiniz gibidir hissiyatım.Maalesef bir Trabzonlu hakeme operasyon yaptırılıyor! Bu kadar söyleyeyim. O kadar söylenecek bir şey söylenecekse bu kadar söyleyeyim. 50 metre öteden o pozisyonu penaltı gören hakemi, eğer doğruysa kararı ayakta alkışlamak lazım yani. Ama 50 metre öteden koşa koşa penaltı çalınmaz yani. Öyle bir şey yok. Hem dışarıda pozisyon...Onu geçelim. Bunu niye şimdi itiraz ediyorum? Ya Fenerbahçe’yle Beşiktaş’ın maçı, Belediye Başkanı niye... Benim ikinciliğimi de etkiliyor şu anda. Ben şampiyonluk iddiasıyla yürüyorum ama şampiyon olamazsam da Şampiyonlar Ligi’ne gitmek istiyorum. Benim niye hakkım yensin?"duhuliye.com