Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tom Hanks’ten Forrest Gump itirafı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Tom Hanks, 1994 yapımı Oscar odullu ikonik filmi Forrest Gump'taki bir sahnenin masraflarını kendisinin karşıladığını itiraf etti. Oscar’lı Hollywood yıldızı Tom Hanks, ‘In Depth With Graham Bensinger’ programına verdiği roportajda yapım şirketi Paramount’un, Forrest Gump filminde finansmanı reddetmesi uzerine bircok sahnenin cekim masraflarını yonetmen Robert Zemeckis’le beraber karşıladığını soyledi.
Tom Hanks, Gump, karakterinin filmin ortasında Amerika’da koştuğu sahnenin Zemeckis icin hayati onem taşıdığını ancak Paramount bu durumu masraflar nedeniyle kabul etmediğini soyledi.
“CEBİMDEN PARA VERDİM”
Independent’ın haberine gore Hanks, Zemeckis’in sahneyi finanse etmesi icin onu ikna ettiği konuşmayı şoyle anlattı:
* Robert Zemeckis, cekimin X dolara mal olacacağını, bu miktarı aramızda ikiye bolup, Paramount’a geri vereceğimizi soyledi. Rakam o donemde hic de ucuz değildi. Ben de kabul ettim.
* Şirkete parayı onlara vereceğimizi ama bize de kardan biraz daha pay vermeleri gerektiğini soyledik. Studyo bu teklifimizi muhteşem buldu ve kabul etti.
Tom Hanks o donemde Forrest Gump’tan 65 milyon dolar kazanmakla kalmadı aynı zamanda En İyi Oyuncu Oscar’ına layık goruldu.
tom-hanks-ten-forrest-gump-itirafi-5f6df392dc340.jpg

İLGİLİ HABERCorona virusunu atlatan Tom Hanks maske takmayanlara ateş puskurdu

Son guncelleme: 11:12 - 25.09.2020