Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tom Hanks, ‘Corona’ adlı 8 yaşındaki cocuğa daktilosunu hediye etti

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
ABD'li unlu aktor Tom Hanks, kendisine mektupla ulaşarak, ismi 'Corona' olduğu icin okuldaki arkadaşlarının salgın surecinde kendisiyle alay ettiğini soyleyen 8 yaşındaki Avustralyalı cocuğa, Corona marka daktilosunu hediye etti. Avustralya’nın Queensland eyaletinde yaşayan 8 yaşındaki Corona De Vries isimli cocuk, Avustralya’dayken corona virusune yakalanıp tedavi gordukten sonra iyileşen Tom Hanks ve eşi Rita Wilson’a bir mektup yazdı.
tom-hanks-corona-adli-8-yasindaki-cocuga-daktilosunu-hediye-etti-5ea1e90a88eb7.jpg
Goruntu: 9News

Mektubunda, “Haberlerde sizin de viruse yakalandığınızı duydum. Şimdi iyi misiniz?” diye yazan cocuk, isminden dolayı arkadaşlarının kendisiyle alay ettiğini ve bu nedenle kendisini cok uzgun hissettiğini soyledi
Tom Hanks de Corona’nın mektubuna kayıtsız kalmayarak, Avustralya’da karantinadayken yanında olan Corona marka daktilosuyla bir yanıt yazdı. Hanks, “Artık hasta değilim ancak mektubun beni ve eşimi harika hissettirdi” diyerek, daktilosunu Corona’ya hediye etti.
tom-hanks-corona-adli-8-yasindaki-cocuga-daktilosunu-hediye-etti-5ea1e90adf581.jpg
Goruntu: 9News

[h=2]“MEKTUBA COK SEVİNDİM”[/h]Hanks, adı ‘Corona’ olan biriyle ilk kez tanıştığını ve corona sozcuğunun guneşin etrafındaki halka ve tac anlamına geldiğini soyleyerek 8 yaşındaki cocuğa moral vermeyi ihmal etmedi.
tom-hanks-corona-adli-8-yasindaki-cocuga-daktilosunu-hediye-etti-5ea1e90b256fd.jpg
Tom Hanks, Corona marka daktilosunun fotoğrafını 18 Mart’ta paylaşmıştı./Fotoğraf: Instagram

Yanıtladığı mektupta unlu aktor, “İyi bir arkadaş olduğun icin teşekkurler. Gercek arkadaşlar, arkadaşları kotuyken onları iyi hissettirenlerdir” notunu duştu.
Avustralya kanalı Channel 7 News’a konuşan Corona, Hanks’in mektubuna cok sevindiğini soyledi.
tom-hanks-corona-adli-8-yasindaki-cocuga-daktilosunu-hediye-etti-5ea1e90b6d10d.jpg

İLGİLİ HABERCorona virusunu yenen Tom Hanks yaşadıklarını anlattı