Magazin Editor
Magazin Habercisi
Tiyatro oyuncusu Batıhan Yıldırım “Yeni bir dizi projesi ile ilgili goruşmelerim devam ediyor. Yakın zamanda TV ekranlarında yayınlanacak bir dizi projesinde rol alabilirim” dedi. Tiyatro oyunlarına da devam edeceğini belirten Batıhan Yıldırım, “Tiyatro oyunculuğunun hayatımda hep olmasını istiyorum. Oyuncu olmak cocukluk hayalimdi. Cok kucuk yaşlarımda izlediğim bir tiyatro oyunundan etkilenerek oyuncu olmaya karar verdim. Sanatla ic ice olduğum bir cocukluk gecirdim. Bu nedenle dizilerde yer alsam da, aynı zamanda tiyatro oyunculuğuna da devam etmeyi duşunuyorum. Pandemi surecinden etkilenen sanat dallarından biri de tiyatro oldu. Yasaklar nedeniyle bir sure kapalı kalan tiyatrolar, tekrar acıldı. Umarım bir daha bu zor surecleri yaşamayız. Dizi teklifleri ile ilgili goruşmelerim devam ediyor. Bu konuda ince eleyip, sık dokuyorum diyebilirim. Bu gune kadar 2 dizide oyunculuk yaptım. İcime sinen, performansımı sergileyebileceğim projelerde yer almak istiyorum. Oyunculuğun yanı sıra senaryo da yazıyorum” acıklamalarında bulundu.
Son guncelleme: 15:16 - 20.08.2020
Son guncelleme: 15:16 - 20.08.2020