Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Timur Selçuk’un ölümü sanat camiasını yasa boğdu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
timur-selcuk-un-olumu-sanat-camiasini-yasa-bogdu.jpeg

Muzisyen Munir Nurettin Selcuk'un piyanist ve besteci oğlu Timur Selcuk, 74 yaşında hayata veda etti. Usta sanatcının olumunun ardından bircok unlu isim sosyal medya hesaplarından uzuntusunu ortaya koydu. İşte Timur Selcuk'un ardından veda mesajları... 52 yıllık sanat hayatına bircok değerli eser ve unutulmaz başarılar sığdıran muzisyen Timur Selcuk 74 yaşında yaşamını yitirdi.
Vefat haberinin ardından Twitter’da Turkiye listesinde 1. olan Selcuk’a taziye paylaşımı yağdı.İşte unlu isimlerin paylaşımı…
Zulfu Livaneli: “Timur da gitti… Yapraksız kalıyor sanat ağacı yavaş yavaş. Nur icinde yatsın.”
Nilufer: “İlk genc kızlığımın idol sanatcısı, şarkılarına, sesine, sesinin tınısına hayran olduğum… Ne şanslıyım ki onu tanıma ve şarkılarını soyleme şansına kavuştum. Yeri dolmaz, eşsiz sanatcımız buyuk usta Timur Selcuk’u kaybettik. Ruhu şad olsun.”
Haldun Dormen: “Her zaman saygı ve sevgiyle andığım ustat Munir Nurettin Selcuk’un oğlu Timur Selcuk’un vefatı bizleri cok uzdu. Yakın dostum olan ablası Meral Selcuk’a ve butun aileye sabırlar diliyorum.”
Mahsun Kırmızıgul: “Cok değerli usta muzisyen Timur Selcuk, vefat etmiş. Cok uzuldum. Ulkemiz cok değerli bir muzik adamını kaybetti. Ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim.”
Bulent Ersoy: “Hocaların hocası, rahmetli buyük Münir Nurettin Selçuk hocam, bugün oğlunuz piyanist, bestekaÌ‚r, çok sesli müziğin ustası, sevgili arkadaşım Timur Selçuk’la kavuştuğunuz gündür. ‘Evlatlar ebeveynlerinin ayak izleridir.’ Nurlarla uyuyun.”
Zafer Algoz: “Guzel şarkıların bestecisi Timur Selcuk hocamızı kaybettik. Başımız sağ olsun.”
Orhan Aydın: “Ben 50 yıllık bir dostumu ağabeyimi yitirdim. Onlarca tiyatro oyunu şarkısını, insanlık asla unutulamayacak cok onemli bir değerini kaybetti. Timur Selcuk seni asla unutmayacağım canımın canı… Asla.”
Gokhan Ozoğuz: “Bu demde bir Timur Selcuk gecti. Aşk ile…”
Mesut Yar: “İstanbul Devlet Opera ve Balesi’ne onun piyano tuşları eşliğinde girmiştim. Onun caddeden sokaklara doğru yukselen sesini asla unutmayacağım. Nur icinde yat Timur hocam, Munir Nurettin Bey’e selamımızı ilet;, bir tatlı huzurda buluşursunuz dilerim.”
Şehrazat: “Maalesef Timur Selcuk ustadımızı kaybetmişiz. Ulkemin, Turk muziğinin gelmiş gecmiş en donanımlı, vatanperver, entelektuel, kendine has kişiliği olan dev bir muzik adamıydı. Allah rahmet eylesin. Ailesinin, hepimizin başı sağ olsun.”
Işıl Yucesoy: “Muhteşem bestelere imza atmış bir muzik adamı, sevgili Timur Selcuk aramızdan ayrıldı. Hepimizin başı sağ olsun.”
Berna Lacin: “Soylenecek soz bulamadım… Yeri dolmayacak kayıplara bir yenisi eklendi… Ruhu şÃ‚d olsun…”
Betul Demir: “Cok erken cok… Timur Selcuk bıraktığın eserler sonsuza kadar hazinedir… Huzurla uyu”
Hayko Cepkin: “Sevgili hocam gitmenize uzulsem de hak vermeden de edemiyorum. Oğrenciniz olmak, muziğinize tanık olmak ve her daim isminizi anmaktan gurur duyuyorum. Kıymetinizi bilene verdiğiniz emekleriniz icin sonsuz teşekkurler.”
timur-selcuk-un-olumu-sanat-camiasini-yasa-bogdu-5fa7e0ec59cf5.jpg

İlginizi CekebilirSon dakika... Timur Selcuk yaşamını yitirdi

timur-selcuk-un-olumu-sanat-camiasini-yasa-bogdu-5fa7e0ecb71b8.jpg

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur

Moderatör tarafında düzenlendi: