Magazin Editor
Magazin Habercisi
Siyah-beyazlılar, kritik karşılaşma öncesindeki hazırlıklarını bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Mücadele öncesinde Teknik Direktör Vincenzo Italiano ve futbolcu Tiago Djalo, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu."Vincenzo Italiano bana kendimi önemli hissettirdi"Tiago Djalo, Teknik Direktör Vincenzo Italiano'nun kendisine verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Djalo, "Vincenzo Italiano bana kendimi önemli hissettirdi. Gelişmemde yardımcı oluyor, neler yapmam gerektiğini anlattı. Adım adım daha iyi olacağımı düşünüyorum. Şu anda çok mutluyum." ifadelerini kullandı."Elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz"Savunmada kimin görev alacağıyla ilgili kararın teknik direktöre ait olduğunu belirten Djalo, takım arkadaşlarının her türlü senaryoya hazır olması gerektiğini söyledi.Portekizli futbolcu, "Bir profesyonel olarak her şeye hazır olmalısınız. Kararları veren hoca. Yarın Emirhan, Felix ve Agbadou da oynayabilir. Burada adapte olmanız gerekiyor. Hepsi hocanın kararı. Elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz." dedi."Agresif olmam gerekiyorsa bunun için hazırım"Djalo, Beşiktaş'ın Eyüpspor ile oynadığı karşılaşmada yaşanan saç çekme pozisyonuna da değindi.Tecrübeli savunmacı, "Geçen maç hakkında herkesin fikri olabilir. Bunda sıkıntı yok. Daha dikkatli olmam gerekiyor ama bence normal bir fauldü. Topu almak gerekiyorsa ve bunu yapmak için agresif olmam gerekiyorsa ben bunu yapmak için hazırım." şeklinde konuştu."Gol yememek önemli"Savunma oyuncusu olarak gol yememenin önemine dikkat çeken Djalo, Beşiktaş'ın yeni sistemle birlikte gelişim göstereceğine inandığını belirtti.Djalo, "Bir savunma oyuncusu olarak gol yememek önemli. Daha iyi olabiliriz. Önümüzde çok fazla maç var. Fark yaratan oyuncularımız var. Yeni bir sistemle oynuyoruz. Takımın daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Geçen sezon bazı problemler vardı, bu sezon sistem değişti. Bazı sistemlere daha iyi adapte olabiliyorsunuz." ifadelerini kullandı.duhuliye.comwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026