Dünyaca ünlü sanatçı Bruno Mars‘ın Los Angeles’ta gerçekleştirdiği son konserinde izleyiciler büyük bir sürprizle karşılaştı. Konserin en sevilen anlarından biri olan “Angel Baby Cam” yani izleyici kamerası dev ekrana Rosé‘yi yansıttı. Başarılı sanatçının ekranda görünmesiyle birlikte salonda büyük bir coşku dalgası yayıldı.
Rosé‘nin konserdeki neşeli halleri ve Bruno Mars ile olan bu dolaylı etkileşimi kısa sürede sosyal medyada yayılarak büyük ilgi gördü. Bu sürpriz anlar Koreli netizenler arasında da gecenin en çok konuşulan konularından biri oldu.
Netizen yorumları:
-Onu LA’de ziyaret etmiş gibi görünüyor
Kaynak: pannchoa
The post [theqoo] Rosé, Bruno Mars’ın Konserinde Göründü appeared first on KoreZin.
Bruno Mars brings out ROSÉ for his Angel Baby Cam during his final show in LA https://t.co/Pt6qR7elr9
— Variety (@Variety) October 8, 2026
Rosé‘nin konserdeki neşeli halleri ve Bruno Mars ile olan bu dolaylı etkileşimi kısa sürede sosyal medyada yayılarak büyük ilgi gördü. Bu sürpriz anlar Koreli netizenler arasında da gecenin en çok konuşulan konularından biri oldu.
Netizen yorumları:
- Görünüşe göre Rosé ile hala iletişim halindeler ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
- ?? Kore’ye de gel, gelirken Anderson .Paak‘i de getir
- Bruno’nun Rosé taklidi yaptığı anı hatırlattı ㅋ
- Burası neresi?
-Onu LA’de ziyaret etmiş gibi görünüyor
- Kore’ye de gelin
- Çılgınca gerçekten çılgınca, Kore’ye gel
- Rosé-yah, önümüzdeki yıl Kore’de konser vereceksin değil mi?
- Rosé’nin çıkacağını tahmin etmiştim, bu yüzden bilet almak için elimden geleni yaptım
- Rosé çok mutlu bir yavru köpeğe benziyor
- Şaka olduğunu düşünmüştüm ama gerçekmiş ㅋㅋㅋㅋ Rosé de Seul konserinde olacak mı?? Lütfen gelin
Kaynak: pannchoa
The post [theqoo] Rosé, Bruno Mars’ın Konserinde Göründü appeared first on KoreZin.