Jin, Esquire Wellness‘ın yeni sayısının kapağında yer aldı.
1. O ipli kapüşonlu üst epey hafif/ince görünüyor, satın almak istiyorum. Naylon mu acaba? Aa, bir dakika… İp kısmı tam ortada… Hahaha
2. Vay be
3. Kyaaa, çok hoş
4. Sonunda ‘Alo’ya geliyor; çok yakışıklı ve harika biri.
Harika bir fiziğe sahip, yakışıklı ve masum görünümlü bir adam gerçekten nadir bulunur.
5. Aşırı yakışıklı!!!!!!
6. Ona çok yakışmış; vücut oranları ve yüzü modellik için mükemmel
7. Kıyafetlerin hepsi çok güzel, hepsini istiyorum
8. Masum ve yakışıklı bir havası var, fiziği de harika; bu yüzden reklama çok yakışmış
9. Masum bir “çiçek çocuk” (flower boy)
10. Masum bir havası ve kusursuz bir fiziği olan yakışıklı biri; Alo tarzı ona çok yakışmış, her bir parçayı satın almak istiyorum
Kaynak: Pann
The post [Theqoo] BTS’ten Jin, ALO Marka Elçisi Olarak ‘Esquire Wellness’ın Yeni Sayısında Kapak Yıldızı Oldu appeared first on KoreZin.
Esquire Wellness, sağlıklı bir beden ve zihin ile dengeli bir yaşam tarzı rehberiniz, geri döndü. Bu kez, premium yaşam tarzı markası ALO’nun büyükelçisi BTS Jin ile iş birliği içinde.
Theqoo
1. O ipli kapüşonlu üst epey hafif/ince görünüyor, satın almak istiyorum. Naylon mu acaba? Aa, bir dakika… İp kısmı tam ortada… Hahaha
2. Vay be
3. Kyaaa, çok hoş
4. Sonunda ‘Alo’ya geliyor; çok yakışıklı ve harika biri.
Harika bir fiziğe sahip, yakışıklı ve masum görünümlü bir adam gerçekten nadir bulunur.
5. Aşırı yakışıklı!!!!!!
6. Ona çok yakışmış; vücut oranları ve yüzü modellik için mükemmel
7. Kıyafetlerin hepsi çok güzel, hepsini istiyorum
8. Masum ve yakışıklı bir havası var, fiziği de harika; bu yüzden reklama çok yakışmış
9. Masum bir “çiçek çocuk” (flower boy)
10. Masum bir havası ve kusursuz bir fiziği olan yakışıklı biri; Alo tarzı ona çok yakışmış, her bir parçayı satın almak istiyorum
Kaynak: Pann
The post [Theqoo] BTS’ten Jin, ALO Marka Elçisi Olarak ‘Esquire Wellness’ın Yeni Sayısında Kapak Yıldızı Oldu appeared first on KoreZin.