Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

The Sound of Sugar Cubes Dizisinden Yeni Fragman ve Afiş Yayımlandı

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

prenses

Member
Wavve’nin yeni BL dizisi The Sound of Sugar Cubes, yeni afişi ve fragmanıyla izleyicilerin karşısına çıktı.

Aynı adlı popüler BL web romanından uyarlanan The Sound of Sugar Cubes, geçmişte yaşadığı travma nedeniyle şarkı söylemeyi bırakıp gözlerden uzak yaşayan Han Yul’un hikayesini konu alıyor. Besteci Lee Won ile tanışıp yeniden müzik yapmaya başlamasıyla hayatı bambaşka bir yöne evriliyor.

Cho Chan Hyun, tehlikeli bir aura yayan ve ne düşündüğünü kestirmesi zor bir besteci olan Lee Won’u canlandıracak. Han Yul’a yeniden şarkı söylemesini öneren Lee Won, zamanla onun hayatına derinden dahil oluyor.

MIRAE‘den Yoo Dohyun ise Han Yul rolüyle oyunculuk çıkışını yapacak. Güçlü vokal yeteneğiyle bilinen Yoo Dohyun, geçmişinde yaşadığı acı bir olayın ardından şarkı söylemeyi bırakıp saklanarak yaşayan bir adamı canlandıracak. Lee Won ile tanıştıktan sonra müziğe dönen Han Yul, uzun süredir kaçtığı geçmişiyle yüzleşiyor ve yavaş yavaş kalbini açıyor.

Yeni afiş ve fragman, Lee Won ile Han Yul arasındaki gizemli geçmiş bağlantısına dair ipuçları veriyor. Afişte ikilinin yanı sıra “Sesinle yeniden beni söyle” sloganı yer alıyor.

Fragman ise yıllara dayanan gizemli bir bağlantıya işaret ediyor. Han Yul kendini Lee Soo Yeon olarak tanıttığında, Lee Won şöyle diyor: “Demek bu yüzden seni bulamadım. Seni çok uzun süredir arıyorum.”

Ardından Lee Won, Han Yul’dan bir şarkı yarışması seçmelerine katılmasını istiyor ve şifreli bir söz söylüyor: “Arkadaşının şarkısını geri almasına yardım etmenin tek şansı bu. Bu sefer de hiçbir şey yapmadan kaçacak mısın?”

Sahne daha sonra Han Yul’un okul üniformasıyla bir kapının ardında endişeyle saklandığı ve başka bir öğrencinin dövülüp yere yığılmasını izlediği bir geriye dönüş sahnesine geçiyor. Han Yul’un geçmişinde ne oldu ve bu olay onu şarkı söylemeyi bırakmaya nasıl sürükledi?

NArALpN.jpeg

The Sound of Sugar Cubes, 23 Ekim’de Wavve’de yayımlanmaya başlayacak.

Kaynak: soompi

The post The Sound of Sugar Cubes Dizisinden Yeni Fragman ve Afiş Yayımlandı appeared first on KoreZin.