Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

“The Remarried Empress” Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu: Karakter Afişleri ve Fragman Geldi

prenses

Member
Popüler web romanından uyarlanan The Remarried Empress, sonunda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Doğu İmparatorluğu’nun kusursuz imparatoriçesi Navier (Shin Min Ah), kocası İmparator Sovieshu’nun (Ju Ji Hoon) kaçak köle Rashta (Lee Se Young) ile kendisini aldatıp boşamasının ardından Batı İmparatorluğu Prensi Heinrey (Lee Jong Suk) ile evleniyor.

26 Ağustos’ta yayın tarihini resmen açıklayan yapım, 4 Kasım’da ekranlara gelecek. Dizinin ilk fragmanı ve karakter afişleri de izleyicilerle paylaşıldı.

Fragmanda Navier ve Sovieshu arasındaki tutkulu aşkın nasıl parçalanmaya başladığı gözler önüne seriliyor. Sovieshu, “Ne olursa olsun sen benim tek ve biricik eşimsin” diye söz vermesine rağmen Rashta’nın ortaya çıkmasıyla birlikte tereddüt etmeye başlıyor. İmparatorun sevgisini kazanan Rashta’nın hayatı köklü bir şekilde değişirken, Navier olan biteni izlemekle yetiniyor ve “Bunun başıma geleceğini hiç hayal etmemiştim” diyor. Ancak “düşman krallıktan çapkın prens” Heinrey’nin gelişiyle her şey yeni bir boyut kazanıyor.

Sonunda Sovieshu, Navier’den boşanmayı talep ediyor. Navier ise bu isteği reddetmek yerine gururla “Bu boşanmayı kabul ediyorum” yanıtını veriyor. Beklenmedik bu duruma rağmen soğukkanlılığını koruyan Navier’in bundan sonraki adımları büyük merak uyandırıyor.

Yayımlanan karakter afişlerinde ise her karakterin duruşu net bir şekilde yansıtılıyor. İmparatoriçe Navier cesurca “Yeniden evliliğimin onaylanmasını talep ediyorum” derken, İmparator Sovieshu “İmparatoriçeden boşanmalıyım” sözleriyle kalbindeki değişimi ortaya koyuyor. Heinrey, “Sizinle tanışmak bir onur, Kraliçem” diyerek iddialı gelişini müjdeliyor. Rashta’nın afişinde ise “Rashta bu günlerde çok mutlu!” ifadesiyle hayatındaki dönüm noktasına işaret ediliyor.

yP4ClPh.jpeg

q841jdR.jpeg

m0K7SDZ.jpeg

WirXwTD.jpeg

The Remarried Empress, 4 Kasım’da izleyiciyle buluşacak.

Netizen yorumları:

1. Lee Se Young çok iyi çıkmış. Çok canlı ve ferah görünüyor.
  2. Yani gerçekten o yabancı isimleri olduğu gibi mi kullanıyorlar? Birbirlerine “Rashta~” ve “Heinrey~” diye mi sesleniyorlar? Vay be.
  3. Sovieshu ve Heinrey’nin oyuncu seçimleri çok kötüㅠ
  4. Ha? Bana sadece Shin Min Ah‘ınki garip görünüyor ama diğerleri efsane duruyor sanki…?
  5. Gerçekten bir müzikal afişi gibi duruyor. Lee Se Young‘ın yanındaki yazı da çok komik. Rashta bu günlerde çok mutlu… ㅋㅋㅋ
  6. Yani bunu Disney mi yapıyor….
  7. Afişlerin hepsi güzel görünüyor ama üzerlerindeki yazılar yüzünden bir türlü alışamadımㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
  8. Ama bu tür bir konunun ülkemizde tutacağını hiç sanmıyorum…
  9. Ama Lee Jong Suk ve Lee Se Young gerçekten hayatlarının en iyi karelerini yakalamışlar burada.
  10. Kalitenin artması için bu türden çok daha fazla dizi yapılması gerekiyor.

[theqoo] Vay, S*ktir “The Remarried Empress” Ekran Görüntüleri Şimdiden Beni Çıldırtıyor​

Kocam partide beni bırakıp başka bir kadının yanına gitti.

Ben: Tamamen donup kaldım. İnanılır gibi değil.

O kadınla vücudunu ona yapıştırarak dans ediyor.

O k*rı bana sırıttı bile…

Yanıma gelip bana “Unnie” diye seslenmesinin sakıncası olup olmadığını sordu.

Shin Min Ah‘ın yüz ifadesi = Benim yüz ifadem

S*ktir, bu iş iyiye gidecek mi acaba?

The Remarried Empress şimdiden beni sinirden çıldırtıyor, çok eğlenceli olacak.

AVvXsEhiOI4VvSP8P4fstL7_N_-6Sakc79vZtfrcFvSy6oXktU8axYqR4AL_5dcJSPYodPBehCSL0FzXuwrSHdeQBNFg_YZdhtPLbAVEAtVS5MsssgGyjX3i5NVB-tGwug6gGvA7PfA3SMmYA7W6IKLRZ1CLIiLLWwLp5StwActjcO8g7ghSQGve1z_ndsYoVILp=w640-h360

AVvXsEh6Y8ivQHa-7CIHe3RRyexUVJBQyNupRmcvW3p__HbJkLuzjfF6MOmCcMdLM_NvS83pUP99YWrFN7IMFI8C_JY55OD-Nr36d6YWAFEZXkcxF2GaFg0yyzp52axz7rJRgB3544E8eMWRA-WXurI6hLi_4SHxUKl1jRheklGMggLi41xnSiMNbd1rGjFX9r89=w640-h360

AVvXsEgTUjkE6PF6QkLm2VG2_DO_KgS6x6nmO0IZ9PNVyygFJr1wvMjoh8uUuNbRrrSY_1eOoXMV_PhGIFAo33EMrA6ujDda3bml7JiLmug_D4fVCDEBF2E2DdKzXsoUk2Y1QVQduPUuGcRIURJh1dsf7s6q0JLP0JBaB5ip77S5T-UAaEZs-5NXRfjczNA7d9bp=w640-h360

AVvXsEg_Q14vPXUMHiCgv-TYtEweNdsf22OYhAFr1Uu7HFzXwDcTM9NtBHia176fOEKeiRoybgJUNEOAi8mkZQa_DHsf-Zrjxpw4G22TiPZ2uF9jukhPXaCSDIqDEzO2Jh1I4XcBVqz6McHJASVmels3vFRbP3RuexJChb12VSUHeMM-xWjw34RCixlRHKWFxuG0=w640-h360

AVvXsEgEw5ol2AOLsbKfSxqFYGXcOi-3Uk2tHLy-WsZxb5PLElsSs0XXaX026mRNbuln5ED1T3o0mYVMDUtc6v38W5nnpwJGNmMVKSnqBNaxuSefs0spMqVkCcMHCrnQhMsZpV0aMM-rDiC-TR8UKgpmEkVVPz8YVk6EF8AjDDtYpbSgdq_Q3NMKkjaK10tL9viU=w640-h360

AVvXsEjQCtEl6YrIWXJvhdvR833MTSUzihSlm4szBJdd4hnIf4V6CgaTv-wGatu8VoermN6w4R6CxMn8LvKT2ewso4QTIqadi5fex9BNh0MdaruxFI9kpaYGsBbD1qpitJSKx5QbVfqdqZPzT5gU9tVuTFH7jVgGOoU6tWFraetdcpYwLy6rMSe2Aegi-OcAko92=w640-h360

Netizen yorumları:

1. Ju Ji Hoon‘un yüzü yüzünden çıldırdığını sanmıştım.
  2. Neden? Neden bunu yapıyoruz ki?
  3. “Aa, bu aslında beklediğimden daha iyi” diye düşünerek izliyordum ama Navier göründüğü an tüylerim diken diken oldu. Bir de Rashta var, o da ne öyle? Cidden çok utanç vericiydi.
  4. Bunu çok fena dört gözle bekliyorum. Dopaminim geliyor.
  5. Ju Ji Hoon‘un yüzü… ah… çok yaşlı görünüyor… Lee Se Young‘ın yanında ㅠㅠㅠ Ju Ji Hoon, eğer biraz vicdanın varsa lütfen onu reddet… Bu gerçekten bir romantik fantezi romanı yüzü mü? Bir gece önce çok içmiş gibi görünüyor.
  6. Neden erkek başrol o?
  7. Dört gözle bekliyorumㅋㅋㅋㅋㅋ
  8. Vay, s*ktir, bu hiç olmamışㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
  9. Ju Ji Hoon çekimden bir gece önce ramen yemiş olmalı.
  10. Beğendimㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Keşke daha fazla romantik fantezi romanı diziye uyarlanasa. Tarihi dizi uyarlamaları çok tahmin edilebilir.

Kaynak: soompi + pannchoa

The post “The Remarried Empress” Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu: Karakter Afişleri ve Fragman Geldi appeared first on KoreZin.