Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

TFF’deki O İsimlere Sert Tepki: “Bir Daha Beşiktaşlıyım Demesinler!”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Vlahovic’e verilen cezanın gerekçesini sorgulayan Ali Aydın, “Vlahovic’in de başının, gözünün sadakası olsun bu ceza. Ne yaptılar, ne ettiler, o adama bir ceza verdiler. Şimdi onları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. İnşallah bir gün onlara da adalet lazım olur” ifadelerini kullandı.“Hukuk müşaviri bile olamazlar”Kararın onaylanmasında görev alan hukukçulara tepki gösteren Aydın, şu ifadeleri kullandı:“PFDK’da ve Tahkim’de bir avukat grubu var ya… Hukuk müşaviri deniliyor. Ne hukuk müşaviri? Benim gözümde hukuk müşaviri bile olamazlar. İnşallah bir gün yaptıkları bu adaletsizlik kendilerine de lazım olan adaletin karşısına çıkar.”Kurullarda Beşiktaşlı üyelerin bulunup bulunmadığını da sorgulayan Aydın, cezaya onay veren Beşiktaşlı bir üye varsa görevinden ayrılması gerektiğini söyledi.“Beşiktaşlı varsa derhal istifa etsin”Ali Aydın, açıklamasının devamında şu sözlere yer verdi:“Hiç mi içinizde Beşiktaşlı yok? O grubun içerisinde Beşiktaşlı varsa ve bu cezaya onay verdiyse hemen, derhal istifa etsin. Ya da Beşiktaş üyeliğinden istifa etsin. Karşı çıkmıyorsa, itiraz etmiyorsa ve istifa da etmiyorsa bir daha hiç konuşmasın. ‘Ben Beşiktaşlıyım’ da demesin.”Vlahovic’in oynayıp oynamamasının konunun merkezinde olmadığını vurgulayan Aydın, Beşiktaş’ın Erzurumspor karşılaşmasında rotasyona gitmesinin beklendiğini ancak bunun verilen kararı haklı hâle getirmeyeceğini söyledi.“Konu Vlahovic’in oynamaması değil”Aydın, cezanın takıma vereceği sportif zarardan çok kararın adaletsizliğine dikkat çekerek sözlerini şöyle tamamladı:“Zaten büyük ihtimalle Oh oynayacaktı. Vlahovic’in çıkması veya oynamaması önemli değil. Konu bu değil. Büyük bir sportif zarar da olmayabilir. Konu, yapılan adaletsizlik. Beşiktaşlı bir kurul üyesi bu olaya engel olmadıysa, itiraz etmediyse hemen istifa etsin. Bir daha da ‘Ben Beşiktaşlıyım’ demesin. Bu kadar net.”duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026