Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

TFF ve MHK’ya çağrı: “Bugün susup, yarın hakemi suçlamayın!”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’nun tutuklanmasının ardından istifa etmesi ve hakem Yasin Kol’un tutuklanmasına dikkat çeken Tokat, mevcut MHK üyeleriyle hakem atamalarına devam edilmesini eleştirdi.Tokat, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na seslenerek mevcut yapının değiştirilmesi ve güven sağlayacak bağımsız bir geçiş modelinin oluşturulması gerektiğini savundu.“BUGÜN SUSUP, YARIN HAKEMİ SUÇLAMAYIN!”Metin Tokat açıklamasında şu ifadeleri kullandı:“Lig başlıyor. MHK Başkanı tutuklanıp istifa etmiş, Yasin Kol tutuklanmış, hakem yönetimine ilişkin ciddi iddialar soruşturma dosyalarına girmiş durumda.Buna rağmen mevcut MHK’nın kalan üyeleriyle hakem atamalarına devam edilecek.Sayın Hacıosmanoğlu; böylesine ağır bir güven krizinde hiçbir şey olmamış gibi lige devam edilemez. Mevcut yapı değişmeli, güven sağlayacak bağımsız bir geçiş modeli oluşturulmalıdır.Peki Kulüpler Birliği ve kulüpler neden sessiz? Spor basını ve her hafta hakemleri sorgulayan yorumcular neden bugün bu sistemi sorgulamıyor?Yarın bir hakem hatasında ilk açıklamayı yapacak olanlar, bugün hakemliği yöneten yapının güvenilirliği konusunda da sorumluluk almak zorundadır.Bugün susup yarın hakemi suçlamak kolaycılıktır!Ayrıca açıkça belirteyim: Benim hiçbir görev beklentim ve talebim yoktur. Bu çağrıyı makam için değil, yıllarımı verdiğim hakemliğin geleceği için yapıyorum.Bu mesele birkaç kişinin meselesi değildir. TFF’nin, kulüplerin, medyanın ve bütün futbol ailesinin ortak sorumluluğudur.Bugün hakemliğe sahip çıkmazsanız, yarın hakemden adalet istemeye de hakkınız kalmaz!”Duhuliye.com