Japon işbirlikçisi bir sülaleden geldiği yönündeki iddialarla büyük bir tartışmanın odağında yer alan oyuncu Ha-young‘ın başrolünde yer aldığı The Odds Are In Our Favor dizisinin çekimleri 3 Eylül’de tamamlanıyor.
MyDaily tarafından 26 Ağustos’ta aktarılan bilgilere göre, SBS’in yeni dizisi The Odds Are In Our Favor yapım aşamasının sonuna geldi. SBS yetkililerinin konuyu hassasiyetle değerlendirdiklerini belirtmesine rağmen, Ha-young‘ın kadroda kalmasına karar verilmesi ve çekimlerin planlandığı gibi tamamlanması dikkat çekti. Öte yandan, diğer yapımların aksine dizinin çekimlerinin biteceği gün için henüz bir veda partisi organize edilmediği öğrenildi.
Netizen yorumları:
Kaynak: pannchoa
The post Tepkilere Rağmen Geri Adım Atmadılar: Ha-young’ın Yeni Dizisi “The Odds Are In Our Favor”da Çekimler Bitiyor appeared first on KoreZin.
MyDaily tarafından 26 Ağustos’ta aktarılan bilgilere göre, SBS’in yeni dizisi The Odds Are In Our Favor yapım aşamasının sonuna geldi. SBS yetkililerinin konuyu hassasiyetle değerlendirdiklerini belirtmesine rağmen, Ha-young‘ın kadroda kalmasına karar verilmesi ve çekimlerin planlandığı gibi tamamlanması dikkat çekti. Öte yandan, diğer yapımların aksine dizinin çekimlerinin biteceği gün için henüz bir veda partisi organize edilmediği öğrenildi.
Netizen yorumları:
- Delice, yani her şeyin geçip gitmesini umarak sessizce mi bekliyordu?
- ??????
- Yüzsüz.
- Oyunculuk dünyasında neler dönüyor böyle?
- Sessiz kalabilirsin ama biz bu işin peşini bırakmayacağız.
- Görünüşe göre yüzsüzlük, ülkemizin hainlerinin genlerinden atamadığı bir şey. ㅋㅋㅋㅋ
- Onun hakkında yapılan bu medya oyunu gerçekten çok berbat.
- İzlemeyeceğim.
- Böyle olacağını biliyordum.
- Bu tartışmanın yatışması için zaman kazanmaya çalışıyorlar gibi görünüyor.
Kaynak: pannchoa
The post Tepkilere Rağmen Geri Adım Atmadılar: Ha-young’ın Yeni Dizisi “The Odds Are In Our Favor”da Çekimler Bitiyor appeared first on KoreZin.