Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Taylor Swift ve Ariana Grande, salgın nedeniyle işini kaybeden hayranlarına yardım et

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Dunyanın en unlu iki ismi Taylor Swift ve Ariana Grande, corona virusu salgını nedeniyle işini kaybeden ve tahliye edilen ABD'li hayranlarına finansal yardımda bulunmaya başladı. Cin’in Wuhan kentinde ortaya cıkan ve kısa surede bircok ulkeye yayılan corona virusu, yaşamı durma noktasına getiriyor.
Alından onlemler nedeniyle bircok kişi işini kaybederken, ABD’lilerin yardımına Taylor Swift ve Ariana Grande koştu.
Yaşanan sağlık krizi nedeniyle finansal anlamda zorluk ceken hayranlarına yardımcı olan unlu isimlerin bu yardımlarını takipcileri ortaya cıkardı.
taylor-swift-ve-ariana-grande-salgin-nedeniyle-isini-kaybeden-hayranlarina-yardim-etmeye-basladi-5e7ce26c09ad9.jpg
Fotoğraf: DepoPhotos

New York’ta fotoğrafcılık yapan Holly Turner, bir blog sitesinde muzik endustrisinin durma noktasına geldiği icin New York’ta kalamayacağından korktuğunu paylaştı. Swift’in yaptığı yardıma muteşekkir olan bir takipci, “New York’ta kalmama yardımcı olarak hayatımı kurtardı” dedi.
Hesabına aktarılan 3 bin doların ekran goruntusunu paylaşan Turner, gozlerime inanamıyorum dedi.
taylor-swift-ve-ariana-grande-salgin-nedeniyle-isini-kaybeden-hayranlarina-yardim-etmeye-basladi-5e7ce26c45fd0.jpg
Fotoğraf: DepoPhotos

[h=2]ARIANA GRANDE DE BİR SUREDİR YARDIMDA BULUNUYOR[/h]Page Six’in haberine gore Ariana Grande de, para transfer uygulamasıyla yardıma ihtiyacı olan hayranlarına 500 ve 1000 dolar arası meblağlar gondermeye başlamış.
20’den fazla kişiye para yollayan Grande’nin bu iyilik hareketini de bir hayranı ortaya cıkardı. Page Six’e konuşan bir kaynak Grande’nin yaptığı yardımların biraz daha gelişi guzel olduğunu soyledi.
İddialara gore ise Grande’nin bu yardımları yeni başlamamış. Grande, bir suredir Covid-19 nedeniyle ekonomik olarak etkilenen bircok kişiyle yardımlarını ulaştırmış.
Unlu isimlerin bu hareketleri sosyal medyada da geniş yankı buldu.