Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Taylandlı Makyaj Sanatçılarının Aşırı Beyazlatma Tercihi Tartışılıyor

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

prenses

Member
Bu durum sadece ünlülerin makyajını deneme konsepti değil mi?

Vocês sabiam que nas tai a maioria das pessoas são pretas ou morenas, mas eles valorizam quem é extremamente branco? Quanto mais branco mais bonito você é e mais chama atenção da indústria.

Por isso vendem as maquiagens no tom branco pra dedeu e não existe diversidade. Se você… pic.twitter.com/f3WwtEPXFc

— P’ Na | พี่นา ( AnitaTuita ) (@Any_nha2) September 11, 2026

Netizen yorumları:

1. Ünlülere benzemek istemelerini anlayabiliyorum ama ten rengini bu kadar beyazlatmak biraz tuhaf.
  2. Vay canına, gerçekten şaşırdım.
  3. Bu kadar genç bir çocuğa neden bunu yapıyorlar..
  4. “MEOVV’dan Narin”e benziyor.
  5. Zaten çok güzel, benimle dalga mı geçiyorlar?
  6. Peki Güneydoğu Asyalılar kendileri bunu yaparken neden her zaman bizim beyazlatma tercihlerimizi eleştiriyorlar?
  7. Bu arada, ne zaman Taylandlı makyaj sanatçılarına baksam göz makyajları tam benim tarzım oluyor, çok göz alıcı ve güzel.
  8. Bu kadarı gerçekten çok fazla, tuhaf görünüyor.
  9. Demek Güneydoğu Asyalıların beyazlatma derken kastettiği şey buymuş, biraz gülünç.

Y3-Af1xv-SYztuq-RBP-format-jpg-name-small.jpg

AVvXsEicisUIGujqBCmTZy8kas0Kc3jvZBsDNau7xXB0k5-jdE2978FKzDVR9fXxfphiyKKcTLdXaozWlw2IuYliIiv8GusXr6WGSer_TefrwbBaXdNPDOPps3rybJt4AtD_YMyfINIRblNqafegyAlUB5KwFwjP6c5U-W7vOzo3VPQxi4NsTYHuOiHuohvdgeXm

Kaynak: pannchoa

The post Taylandlı Makyaj Sanatçılarının Aşırı Beyazlatma Tercihi Tartışılıyor appeared first on KoreZin.