Konu: Tarkan'dan Ankara'da Destan Yazan Gece: Yağmur Bile Bu Aşkı Durduramadı!
Herkese merhaba sevgili magazin tutkunları ve forumumuzun nabzını tutan kıymetli üyeler! Baş editörünüz olarak yine sizi güncel ve en çok konuşulan bir olayla, Tarkan'la ve o unutulmaz Ankara gecesiyle baş başa bırakmak istiyorum. Eğer dün gece orada bulunan şanslılardansanız, zaten neyden bahsettiğimi çok iyi biliyorsunuzdur. Ama gelin, o büyülü anlara bir de benim kalemimden, biraz da dedikodu sosuyla bakalım!
Megastar Tarkan, uzun bir aradan sonra Ankara'yı sallamak için sahneye çıktığında, tüm şehir adeta tek bir nefes olmuş, gözünü ona dikmişti. Herkesin kalbi Tarkan şarkılarıyla atmaya hazırdı ki, gecenin beklenmedik misafiri ortaya çıktı: Yağmur! Evet, bildiğiniz sağanak bir yağmur. Şimdi normalde böyle bir durumda konserin coşkusu biraz düşer, insanlar dağılmaya başlar, değil mi? Ama Tarkan ve onun efsanevi kitlesi için "normal" diye bir şey yok! Yağmurun başlamasıyla beraber sahnedeki Tarkan'ın enerjisi de, binlerce Ankaralının coşkusu da katlandı, adeta bir transa dönüştü. Şarkılar daha yüksek sesle söylendi, danslar daha tutkulu hale geldi. Tarkan, o eşsiz sahne hakimiyetiyle yağmurda sırılsıklam olan hayranlarına tebessüm etti, onlarla birlikte ıslandı ve şarkılarını daha da yürekten söyledi. Bu nasıl bir bağ, nasıl bir enerji diye düşündük durduk ekran başında!
Gecenin sonunda Ankara'dan gelen görüntüler, sadece bir konserden çok daha fazlasıydı. Tarkan'ın yağmurda parlayan sahnesi, ıslak saçlarıyla şarkı söyleyen on binlerce kişi... Sanki doğa da bu eşsiz ana tanıklık etmek istemiş, müziğin ve sevginin gücüne eşlik etmişti. Bu olayın yankıları eminim kulislerde uzun süre konuşulacaktır. Acaba Tarkan sahneden o manzarayı izlerken gözleri dolmuş mudur? "İyi ki bu mesleği yapıyorum" demiştir kesin! Belki de bu muhteşem enerji, sanatçımızı yeni şarkılar, yeni projeler için daha da motive etmiştir, kim bilir? Bir kez daha anladık ki, Tarkan sadece bir sanatçı değil, o bir fenomen. Onunla birlikte sahne alan, onun şarkılarına eşlik eden herkes, o gece bir efsanenin parçası oldu.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Tarkan'ın bu eşsiz performansı ve hayranlarının yağmura rağmen gösterdiği bu inanılmaz bağlılık hakkında yorumlarda buluşalım!