Dedesinin vasiyetini yerine getirmek için 15 yaşında tamirhanede çalışmaya başladı. Şanzıman söküp, motor, balata değiştirerek işin püf noktalarını öğrenen Tarhan Telli’nin yarattığı ‘TT Custom Chopper’ artık bir dünya markası. Sylvester Stallone, Jason Statham ve Wesley Snipes ‘Cehennem Melekleri 3’te onun tasarladığı motosikletleri kullandı. Birleşik Arap Emirlikleri’nin şeyhleri, sultanları ve Rus milyarder Abramovich, onun tasarımı olan otomobil ve motosikletleri kullanıyor. Altı aydır modacı Ivana Sert ile aşk yaşayan Tarhan Telli, işi ve aşk hayatıyla ilgili her şeyi anlattı.
Tarhan Telli'nin, Posta gazetesinden Bekir Saçar'a verdiği röportaj şöyle:
Bahçeşehir Üniversitesi’nde görsel tasarım eğitimi aldınız. Niye başka bir şeye değil de motosiklet ve otomobil tasarımına yöneldiniz?
Rahmetli dedem Turhan Telli 1957’de Mardin’den İstanbul’a CC-5 bir ciple göç etmiş. Dedem, ben 15 yaşındayken cipi bana getirdi. “Bu ailemiz için çok önemli. Bu arabayı yapmanı istiyorum” dedi. O günden sonra dedemin hayalini gerçekleştirmek için hayatımı Maslak’taki Atatürk Sanayi Sitesi’ne taşıdım ve orada yaşamaya başladım. Önce çıraklık yaptım. Daha sonra da arkadaşlarım babalarının aldığı arabalarla gezerken ben kendi yaptığım ciple gezmeye başladım.
Tarhan Telli'nin, Posta gazetesinden Bekir Saçar'a verdiği röportaj şöyle:
Bahçeşehir Üniversitesi’nde görsel tasarım eğitimi aldınız. Niye başka bir şeye değil de motosiklet ve otomobil tasarımına yöneldiniz?
Rahmetli dedem Turhan Telli 1957’de Mardin’den İstanbul’a CC-5 bir ciple göç etmiş. Dedem, ben 15 yaşındayken cipi bana getirdi. “Bu ailemiz için çok önemli. Bu arabayı yapmanı istiyorum” dedi. O günden sonra dedemin hayalini gerçekleştirmek için hayatımı Maslak’taki Atatürk Sanayi Sitesi’ne taşıdım ve orada yaşamaya başladım. Önce çıraklık yaptım. Daha sonra da arkadaşlarım babalarının aldığı arabalarla gezerken ben kendi yaptığım ciple gezmeye başladım.