Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Taraftarın gözdesi olacak”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Astrolog Duygu Demir, Gece Yarısı programında Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı’nın astrolojik haritasını değerlendirdi. Demir, Adalı’nın siyah-beyazlı taraftarlarla güçlü bir bağ kuracağını ve Beşiktaş’ta takım oyununu destekleyen bir enerjiye sahip olduğunu söyledi.“Taraftarın gözdesi olarak ilerleyecek”Serdal Adalı’nın haritasını yeniden incelediğini belirten Duygu Demir, Beşiktaş Başkanı’nın taraftar nezdindeki konumunun olumlu şekilde ilerleyeceğini ifade etti.Demir, “Şimdi açtım tekrar Serdal Adalı Başkan'ın haritasını. Taraftarın gözdesi olarak ilerlemeye devam edeceğini düşünüyorum.” dedi.“Kova takım oyunuyla ilgili”Adalı’nın haritasında Kova burcunun öne çıktığını belirten Demir, Beşiktaş’ın haritasında da Kova burcunda bazı göstergeler bulunduğunu söyledi. Demir, Kova’nın astrolojide takım oyunuyla ilişkilendirildiğini ifade etti.Duygu Demir, “Çünkü Serdal Başkan'ın haritasında Kova burcu, Beşiktaş'ın da böyle Kova'da bazı göstergeleri var. Kova bizde takım oyununu iyi kurmakla ilgili. Yani bireysel yıldızlaşan isimler değil, hep beraber hareket ettiği zaman taraftarı da iyi organize ederek aslında o kenetlenmeyi yaratan taraf.” ifadelerini kullandı.“Taraftarla bağı çok iyi kurup güçlendirecek”Demir, Serdal Adalı’nın başkanlığı döneminde taraftarla olan ilişkinin güçleneceğini düşündüğünü belirterek, Beşiktaş’ta doğru takım oyununu oluşturacak bir enerji bulunduğunu söyledi.Astrolog Duygu Demir sözlerini şöyle tamamladı:“Ben o yüzden Serdal Başkan'ın burada çok iyi geleceğini düşünüyorum. Yani taraftarla o bağı çok iyi kurup güçlendirecek, doğru takım oyununu yaratacak enerjide olduğunu düşünüyorum.”Duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026