Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Taner Tolga Tarlacı, kendisini taklit ettiğini ileri surduğu Yasin'e gozdağı verdi: O

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Survivor 2011 yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şimdilerde yarışmada olan Yasin'e sert cıkıştı. Yasin'in kendisini taklit ettiğini ileri suren Tarlacı, "Boyle deva ederse onu kafes dovuşune almak zorunda kalacağım" dedi.
[h=3]"BENİ TAKLİT EDİYOR, DOĞAL DAVRANMIYOR"[/h]Yarıştığı donemdeki sıra dışı tavırlarıyla dikkat ceken Taner Tolga Tarlacı, bu yıl kendine ozgu konuşma şekli ve hareketleriyle gundemden duşmeyen Yasin Obuz'u hedef aldı. Twitter hesabından paylaşım yapan Tarlacı, "Yasin Obuz'u severim ama cok taklit ediyor beni, bence doğal davranmıyor. 'Zombala bombala' benim dansım, gitmiş sanki kendi keşfetmiş gibi Hadise'ye soyluyor. Sonra 'Bum' da benim kelimem, hareketler de calıntı boyle devam ederse yarışmadan sonra kendisini kafes dovuşune almak zorunda kalacağım" ifadelerini kullandı.
taner-tolga-tarlaci-kendisini-taklit-ettigini-ileri-surdugu-yasin-e-gozdagi-verdi-onu-kafes-dovusune-alacagim-5eceb5a5948f1.jpg

Tarlacı'nın bu paylaşımı sosyal medya kullanıcılarını ikiye boldu. Bir kısım kullanıcı Tarlacı'yı desteklerken Yasin'in fanları tepki gosterdi.
taner-tolga-tarlaci-kendisini-taklit-ettigini-ileri-surdugu-yasin-e-gozdagi-verdi-onu-kafes-dovusune-alacagim-5eceb5a59d6cc.jpg

taner-tolga-tarlaci-kendisini-taklit-ettigini-ileri-surdugu-yasin-e-gozdagi-verdi-onu-kafes-dovusune-alacagim-5eceb5a5a6351.jpg