Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tamer Karadağlı’dan Didem Ceran acıklaması!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Oyuncu Tamer Karadağlı hakkında yapılan 'kendisinden 14 yaş kucuk Didem Ceran ile aşk yaşıyor' haberlerine acıklık getirdi. Karadağlı kendisi hakkında cıkan asılsız “Aşk” haberlerine isyan etti. Onceki gun medyada cıkan ve yeni sevgilisinin sosyal medya fenomeni 39 yaşındaki Didem Ceran olduğu ve sevgilisini kızı ile tanıştırma yemeğine cıkardığı yonundeki haberlerin asılsız olduğunu ve gerceği yansıtmadığını soyledi.
“ASILSIZ OLDUĞUNUN ALTINI CİZİYORUM”
Gectiğimiz pazar gunu Yenikoy’deki bir mekanda buluştuğu Didem Ceran ile iş goruşmesi yaptığını soyleyen Karadağlı, “Ben kızım Zeyno’nun da yanımda olduğu iş yemeğinde sosyal medya konusunda deneyimli olan Didem Ceran hanım ile bir araya geldik. Bunda bir sorun yok. Didem Hanım cok kibar akıllı ve saygılı bir arkadaşımızdır. İşler ile ilgili konuştuk. Kendisi ile aramızda bir ‘sevgili’ olma durumumuz soz konusu değildir. Kesinlikle reddediyorum ve haberlerin asılsız olduğunun altını ciziyorum. Ayrıca gonul ilişkisine gireceğim bir hanım icin de kızımın teyidini almam soz konusu değildir” dedi.
Didem Ceran da Karadağlı’nın bu paylaşımını paylaşarak “Bana bu konu hakkında soru sormazsanız memnun olacağım” dedi.