Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tamer Karadağlı’dan “Bugun olsa yine eşinizi aldatır mısınız?” sorusuna flaş yanıt

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Sevilen oyuncu Tamer Karadağlı, Julide Ateş'in sunduğu "Julide Ateş'le 40" programına konuk oldu. Arzu Balkan ile evli olduğu donemde eşini aldatan ve bu nedenle şantaja uğrayan Karadağlı, o yıllarda kameralar karşısında yaptığı, "Eşimden ve ailesinden ozur diliyorum" acıklamasıyla ilgili yıllar sonra acıklamalarda bulundu. Unlu oyuncu, "O zamanki ozur acıklamasını belki de baskıyla yaptım ama bugun duşunuyorum. Benim kimseye verecek bir hesabım yok" diyerek izleyicileri şaşırttı. Haber Global’de Julide Ateş’in sunduğu Julide Ateş’le 40 programına konuk olan unlu oyuncu Tamer Karadağlı, ozel hayatıyla ilgili onemli acıklamalarda bulundu.
[h=2]“OZUR ACIKLAMASINI BASKIYLA YAPTIM”[/h]Yıllar evvel kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Arzu Balkan’ı aldattığı ortaya cıkan Karadağlı, Julide Ateş’in, “Bugun olsa yine eşinizi aldatır mısınız?” sorusuna verdiği yanıtla gundem oldu.
Karadağlı, “Bazen bazı şeyler olur, sonuclarına katlanırsınız. O zamanki ozur acıklamasını belki de baskıyla yaptım. Benim kimseye verecek hesabım yok, sadece karıma hesap veririm ve karım bana hesap sorabilir. Aksi takdirde herkes sizin hayatınıza karışmaya başlarsa herkesin de hayatınıza karışma hakkı olur. Bunun da cok doğru olduğuna inanmıyorum” dedi.
[h=2]“EVLİLİĞİ SURDUREMEYENLERDENİM”[/h]Karadağlı, Ateş’in kendisine yonelttiği, “Evlilik sizi neden bu kadar korkuttu?” sorusuna da ictenlikle yanıt verdi. Unlu oyuncu, “Şundan, bundan dolayı demek cok doğru değil. İki ayrı insanın aynı ev icinde birlikte yaşıyor olması beni korkutuyordu. 2 insanın aynı evin icinde yaşaması aslında cok zor. Belki de ben kendime guvenemiyorum. Annemle babamın ayrılığından dolayı mı bilmiyorum. İlle de 2 insanın bir imzayla birlikte olup omrunun sonuna kadar aynı ev icinde olması gerekiyor mu bilmiyorum. Bunu surdurebilenler de var surduremeyenler de var. Ben bunu surduremeyenlerden biriyim” dedi.
tamer-karadagli-dan-bugun-olsa-yine-esinizi-aldatir-misiniz-sorusuna-flas-yanit-5f2d0a488e6dc.jpg

İLGİLİ HABEROyuncu Tamer Karadağlı'dan şaşırtan terlik acıklaması

Son guncelleme: 09:43 - 07.08.2020