Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

T.O.P İle Birlikte Olduğunu Açıklayan Nana’nın Bubble Mesajları Netizenleri Kızdırdı

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

prenses

Member
-Şaşırmış olmalısınız. Ben de bu konuda biraz utanıyorum.

-Ama güzelce ve sağlıklı bir şekilde ilişkimize devam edeceğiz!!!!!

AVvXsEiU35u3ZQ5Y8Ya2x2scwAm4QdI1OHiEOJH0ZkWunazYXeuuN5HtxlhwTjQ4xWybU7n8iGC57Q2c6jptSsbR9qyOMcClgXoCjT7yuTeEUNYwemxDXd6lBmOLDsb6Kl2BTU0T2yNi_403dwklc3lpaTFgnX8VUVHA916XDYbc6UTqqN0eZzL4LfX5CnpvgeVv

Netizen yorumları:

1. Bir uyuşturucu bağımlısıyla nasıl “sağlıklı” bir ilişki yaşayabilirsin ki…?
  2. En başından beri hiç sağlıklı olmadı zaten.
  3. Bir sevgili haberinin bir insanın sempatikliğini bu kadar anında sıfıra indirebileceğini hiç düşünmemiştim, şimdi ona tamamen farklı bir gözle bakıyorum.
  4. İnsanlar aşık olunca aklını kaçırıyor dediklerinde şimdi ne demek istediklerini anlıyorum.
  5. Hayranların hepsi bunun gerçek olmaması için yalvarıyordu, o ise burada “sağlıklı bir ilişki yaşamaktan” bahsediyor ㅋㅋㅋㅋㅋ Kendi sonunu hazırlıyor.
  6. Şu Airpod idolü kendini çok haksızlığa uğramış hissediyor olmalı ㅋㅋ
  7. Gidip onu da azarlayın.
  8. Zaten bir zorbadan ne bekliyorsunuz ki?
  9. Hayda Nana… Çok hayal kırıklığına uğradım.
  10. TOP‘un yeni bir sayfa açması mümkün değil mi? Ortada bir kurbanın olduğu bir dava yok ki, değil mi? Sadece kendi hayatını mahvetti.

Kaynak: pannchoa

The post T.O.P İle Birlikte Olduğunu Açıklayan Nana’nın Bubble Mesajları Netizenleri Kızdırdı appeared first on KoreZin.