Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Suzy ve Lee Jin Uk’un “Seven O’Clock Breakfast Club for the Brokenhearted” Filmi, İlk Tanıtımlarla Vizyon Tarihini Duyurdu

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

prenses

Member
Suzy ve Lee Jin Uk‘un başrollerini paylaştığı, yakında vizyona girecek romantik film “Seven O’Clock Breakfast Club for the Brokenhearted” için yeni bir poster ve tanıtım videosu yayınlandı!

suzy-lee-jin-ukhh.jpg

2012 yılında yayımlanan aynı adlı romandan uyarlanan film, kalp kırıklığı yaşayan insanların katıldığı bir kahvaltı toplantısında bir araya gelen uçuş görevlisi Sa Gang (Suzy) ve danışman Ji Hoon’un (Lee Jin Uk) hikayesini anlatıyor. Bu buluşmada, “kalp kırıklığı hatıralarını” paylaşıp, kendi hikayelerini ve acılarını anlatıyorlar ve bireylerin ayrılıklarla ve kaybedilen aşklarla nasıl başa çıktıklarını inceliyorlar.

Yeni yayınlanan posterde Sa Gang ve Ji Hoon, “Bitti ama ben bitirmek istiyorum” sloganıyla birlikte yer alıyor. Sa Gang’ın dümdüz ileriye bakışı, ayrılıktan sonra hissettiği kalıcı üzüntüyü yansıtıyor. Bu arada, Ji Hoon’un yalnız ifadesi, kendi ayrılığının izlerini taşıyor ve ikilinin kendi aralarında sakladıkları hikayelere ve kahvaltı kulübünde bir araya geldiklerinde onları nelerin beklediğine dair ipuçları veriyor.

suzy-lee-jin-uk.jpg

Eşlik eden tanıtım videosu, Sa Gang’ın yumuşak anlatımıyla başlayarak hikayelerine daha da derinlemesine dalıyor. Sözleri, aşk bittikten sonra bile kolayca yoluna devam edememe duygusunu yakalayarak, kalp kırıklığının kalıcı acısına karşı empati uyandırıyor. Tanıtım daha sonra Ji Hoon’un, sevgilisiyle paylaştığı mutlu anları hatırladığı sakin sesiyle devam eder ve ardından “Seven O’Clock Breakfast Club for the Brokenhearted” adlı mekâna geçiş yapar.

“Seven O’Clock Breakfast Club for the Brokenhearted” filmi Aralık ayında sinemalarda gösterime girecek.

Kaynak: Soompi

The post Suzy ve Lee Jin Uk’un “Seven O’Clock Breakfast Club for the Brokenhearted” Filmi, İlk Tanıtımlarla Vizyon Tarihini Duyurdu appeared first on KoreZin.