Magazin Editor
Magazin Habercisi
Survivor 2020’de artık sona gelindi… Yasin, Cemal Can, Barış ve Berkan'ın son dorde kalmayı başardığı yarışta son konsey de yapıldı. Cemal Can'ın dokunulmazlığı almasıyla birlikte Yasin, Berkan ve Barış SMS'e cıktı. 3 saat boyunca yarışmacılara SMS atılırken, bu sırada merakla beklenen yuzleşme gercekleşti. 4 yarışmacı, birleşme sonrası elenen yarışmacılarla yuzleşti. Aşkım, Mert, Ezgi, Gizem, Sercan, Evrim, Ardahan, Yunus Emre, Nisa, Elif ve Aycan canlı yayında eski rakiplerine merak ettikleri soruları yoneltti. Survivor finalistleri sorular karşısında terlerken, sosyal medyada en cok Aycan'ın Barış'a sorduğu soru geniş yankı buldu.
Aycan, bir donem aynı takımda olduğu, sonrasında ise rakip olarak yarıştığı Barış'a “Her yemekten sonra yanıma oturuyordun, ağzını şapırdatıyordun ve yuzume geğiriyordun. Bunu bilerek mi yapıyordun? Gercekten merak ediyorum.” dedi. Soru karşısında başta Barış olmak uzere ekran başındaki herkes buyuk şaşkınlık yaşarken, Acun Ilıcalı'dan mudahale gecikmedi. Ilıcalı “Aycan şunu anladım, seninle canlı yayına cıkmak riskmiş. Acaba ikinci soruyu duymadan Elif'e mi gecsek.” dedi. Bunun uzerine sozu Elif aldı ve sonrasında yuzleşme sona ermiş oldu.
Aradan gecen 3 saatin ardından Acun Ilıcalı, canlı yayında İstanbul’daki finale kalan 3 ismi acıkladı. SMS oylaması sonucunda Survivor hayallerine veda eden isim Berkan oldu. Eleme kararı sonrası konuşan Berkan, “Oncelikle konuşmaya size ve guzel ekibinize teşekkur ederek başlamak isterim. Bircok emeğin doğrultusunda bu sene gelmem nasip oldu. Buraya gelirken ailemden koptum ama burada cok guzel bir aile edindim. Sadece yarışmacı arkadaşlarım değil, ekiple de. Birebir bunu yaşadım cok mutluyum. Cok heyecanlıyım. Kimse uzulmesin benim icin. Buraya geldiğimden beri mertce mucadele etmeye calıştım. Kimsenin hakkını yemedim. En buyuk onceliğim ailemi mutlu etmekti. Ailem sakın uzulmesin. Omrumun sonuna kadar unutamayacağım hatıralar benimle beraber. Survivor, benim sınırlarımı zorlayan bir yer oldu. Bulunduğum takım icin mucadele ettim. Takım arkadaşlarım pırlanta. Allah ucunun de yolunu acık etsin. Şimdi son bir şey kaldı, aileme gideceğim. Onlara sarılacağım. Meşalem sonene kadar değil, son nefesime kadar aileme bağlı bir şekilde yuruyebilirim. Herkese cok teşekkur ederim.” dedi.